Lidt af hvert

PRIKKER…

10/01/2007

Det er rart at ha’ en svigerinde, der kender ens laster, både de fiberholdige og de sukrede, og som sørge for at bakke lidt op om dem.

Susanne havde lavet gode små ekstrapakker til os alle denne jul, min var en papæske fyldt med “dem med prikkerne”, som jeg elsker højt!
I dag blev de fundet frem, jeg trængte til lidt forkælelse, det grå og klamme vejr var ved at tage pippet fra mig…

Amanda udfordrede mig til et slaw 500, vi fik skoldhed te og masser af de blå knasende tyggeting til, jeg vandt kortspillet, det hjalp lidt på humøret.Nu er pigerne sendt til badminton, Nugga luftet, en halv time ude i dette vejr er endda nok for selv en vandhund, resten af eftermiddagen er min egen.
Jeg vil fortrække op i de bløde ovenpå, lade tv’et vælte amerikanske serier ud, og så vil jeg hæfte de 548 ender, der hænger og dingler på min uopklippede trøje, der skal under saksen i morgen.

Tak for sukker-tilskuddet denne eftermiddag, Susanne, de blev nydt, hver og én af dem…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply anne (altså en anden en af slagsen) 10/01/2007 at 19:50

  Nå der findes mennesker der spiser Dem med Prikker. Vi talte faktisk om det sidst vi havde en pose lakridskonfekt i huset, om der overhovedet var nogen der spiste Dem med Prikker. Så det er for din skyld de putter dem i. Dem får du så for dig selv…..

 • Reply Anonymous 10/01/2007 at 20:02

  Uha, jeg kan altså også godt li´ dem med prikker. Seje kort, med sådan nogle ville det være sjovt at få manden med på et slag 500. God fornøjelse med enderne…

 • Reply Dorte N 10/01/2007 at 20:03

  Hej Anne. Det var bare mig der skrev før. Ved ikke hvad der skete, men jeg blev anonym!!
  Dorte

 • Reply Susanne 10/01/2007 at 20:46

  Velbekomme ! Jeg synes også det har været så’n en dag idag… Er det blæsten sammen med regnen der gør det ??? Jeg vil ha’ sne og frost !!! Lækker trøje du har fået lavet, tror at jeg kommer på mærke-se-røre-visit :o) Kh Susanne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.