Lidt af hvert

KAMERA-KRISE…

17/12/2005
Et billede må der til…
Jeg ynder selv at kigge og læse blogs, hvor indlæggene ledsages af flotte fotos, ord efter ord efter ord uden billede, det er altså ikke så let at sluge!

Her hos os skulle der efter sigende findes et rigtigt godt digital-kamera, ikke et proff, men et, der skulle kunne bruges til det jeg har brug for.
Inderst inde ved jeg også godt, at det er rigtigt, men sådan på overfladen, der lader jeg bare som om, at vores kamera er pisse-irriterende-dårligt!!
Det eneste dårlige her er vist mig, der hader at læse manualer, kedeligere læsestof findes ikke i min verden; normalt satser jeg på learning by doing, men det holder ikke denne gang, jeg vil ikke lægge uldne kornede brune billeder i bloggen, de skal være knivskarpe, ultra close-up når der er behov for det, flotte farver og gang i den…

Så der er vist kun en vej frem, og det er den sure, op i sofaneseren, slumretæppet over benene, og så gang i den engelske tomme-tykke vildledning!
Men jeg lover jer, jeg læser til jeg forstår, og bagefter øver jeg mig længe og grundigt, for her skal være “pænt” at komme.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.