Lidt af hvert

BALTAZAR PÅ KOKAIN…

18/12/2005

Og østens vise ofrede sig….
Guld, røgelse og myrra skær…

Når jeg kigge på fætteren her, så har han enten snuppet røgelsen til sig selv, og det har ikke bare været af den duftende slags, eller også har de hårde stoffer været i cirkulation længere, end vi regner med!
Folk på stoffer kan gøre enhver fredelig sjæl utryg, se bare på hans sidemakker, han er noget beklemt ved situationen…

De 3 vise mænd er nået frem til bestemmelses-stedet, og står nu sammen med Josef, Maria og den liden Jesus i vores vindueskarm, de er dagens adventgave, fik dem på bud, fordi Jesus havde fået et hak i tuden, og dem ved vi jo, at han siden hen fik mange af, så det blæser vi på.

Her er meget stille denne morgen, børnene overnatter hos bedste vennerne, Torben snuer på sit grønne ører og jeg sidder og nyder freden og får skrevet små julekort til alle børnene i min klasse, ingen skal snydes, heller ikke de små engle, der hver anden dag får mit blodtryk til at stige faretruende…

God 4. søndag i Advent.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Susanne 18/12/2005 at 20:15

  Jeg tror han har støvsuget mellemøsten for al sjov tobak + lign. !!
  Svigerinden, som har opgivet julekortene i år 🙂

 • Reply Susanne 18/12/2005 at 20:33

  Han har sgu’ støvsuget mellemøsten for alt det sjove: flydende, tørret og pulveriseret 🙂 Svigerinden

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » JULE-HJØRNER… 01/12/2007 at 16:56

  […] Jeg har før sået mistanke om Baltazar’s hang til stoffer, måske har han denne gang haft snudeskaftet for dybt i sandet i troen af, at det var noget andet krystal-stads han var blevet parkeret i. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.