Lidt af hvert

ET IMPULSKØB…

15/12/2005
Nogle af jer, der læser med her, og kender mig igennem strikkeriet, i lagde sikkert mærke til nogle garnbundter på billedet i sidste indlæg; jeg kom altså bare til det, det var ikke med vilje…

Men når man nu er vild med Design.Clubs modeller, og den lå lige der i øjenhøjde og nærmest smilede til mig, og jeg faktisk skulle købe en gave til mig selv fra Farmor, så var det jo nærliggende!
Den kostede kun 25 øre mere, end de penge jeg skulle købe for, næsten…

Den bliver SÅ flot, den skal på pindene juleaften, når jeg altså lige har fået slået op til Tweedie, som jeg får af mine svigerforældre!

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Fru Schwartz 16/12/2005 at 07:14

  Uha…Det ligner jo en oplagt julegave til mig selv…og meget passende tager manden og jeg til Århus idag for at juleshoppe imens min Laura bager småkager sammen med mormor!

  Nu har jeg ligget brak i så mange uger at jeg ærligt talt fortjener en julegave på forskud?!

  KH Helle

 • Reply strikke_jane 16/12/2005 at 10:27

  Farven på garnet ser rigtig flot ud – vil du ud med, hvad modellen hedder…….? Den ser jo rigtig fin ud:-)

 • Reply Susanne 16/12/2005 at 11:05

  Nu bliver jeg fast gæst lørdage i lige uger :-)Kh fra en træt, men veltilpas, svigerinde…

 • Reply Anne 16/12/2005 at 11:05

  Den hedder såmænd Ofelia, og jeg forelskede mig straks i den! Susanne købte en anden, måske lægger hun også billede i hendes blog.
  Jeg kiggede også nærmere på Rune, som du har købt Jane, den er også rigtig fin; den var i en anden model uden snoninger, men i lidt størrere størrelser, den er helt bestemt næste investering!!

  KH Anne

 • Reply strikke_jane 16/12/2005 at 12:22

  Hej Anne.

  Jeg har lagt denne kommentar i min egen blog, men ved ikke lige om du kommer forbi der sådan lige, så her gentager jeg lige mig selv:

  Du må godt lige skynde dig hjem. “Noget”…… jeg æææslsker overraskelser – kan slet ikke få tiden til at gå nu – har allerede tjekket min mailboks MANGE gange ……:-))

  Kan du ha’ en rigtig god week-end med din familie…..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.