Lidt af hvert

SHOP TILL YOU DROP…

15/12/2005
Er du da svimmel mand, hvor har jeg handlet i dag; Susanne, som er min svigerinde, og jeg har været på juleindkøb i Århus i dag, en rigtig dejlig dametur med tid til hygge, mange afkrydsninger på julegavelisten, kaffedrikning og et par enkelt indkøb til fruerne selv.

Vi var i Box de Luxe, Isager, Inger på Volden, Magasin, Søstrene, Panduro, Krukkerne, Georg Jensen og andre delikate små butikker, og faktisk havde vi pungen fremme alle steder, ikke begge to hver gang, men vi fik vist, hvad der kunne tilkomme os på sådan en blæsende torsdag.

Jeg er aldrig i ret god tid med julegaverne, for er jeg det, ja så kommer jeg ind imellem til at gi’ dem væk før tid, jeg elsker at gi’ gaver, men det bliver jo lidt dyrt, når jeg så må afsted igen, for at ha’ noget til selve juleaften.
Men status efter dagens raid er faktisk, at jeg/vi kun mangler vores egne gaver til pigerne, og så har vi endda ordnet gaver for oldemødre m.m.

Vi fik slet ikke spist den lækre frokost, vi havde regnet med vi skulle ha’, butikkerne trak i os, men lige inden vi vendte næsen mod vest igen, der fik vi os en helt superb kop kaffe, en kaloriebombe uden lige, men for pokker da….
En stor espresso med dampet fløde 13%, deri mochasirup og en kæmpeklat iskoldt flødeskum, nærmest dessert-agtig.
Jeg har lige lavet en magen til Torben og jeg, faktisk lige så god som den købte, men med mine polstrede sideben, så er det vist en kop kaffe, der kun bør nydes lørdag aften i lige uger!

Sofaen kalder, jeg er flad, på flere måder…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Britta 16/12/2005 at 13:29

  Hvor har du købt strikkekalenderen? Jeg skal til Århus på onsdag til kontrol og så kunne jeg jo lige tage en tur rundt i byen nu jeg er deroppe 🙂 Hvis jeg altså har flere penge når jeg har været på julegaveshopping i Odense i morgen.
  Knus Britta

 • Reply Anne 16/12/2005 at 13:44

  Den er købt hos Isager, for en flad 20’er!!
  Hos hende købte jeg også det fede stribede tørklæde, for en gangs skyld ikke en “selvstrikker”, det kostede så lige lidt mere end 20 ;-))

 • Reply Britta 17/12/2005 at 00:10

  Mon ikke jeg har en 20’er til overs i morgen? Jeg skal kun købe en julegave… Men så er der selvfølgelig liiiige alt det andet der “falder” ned i tasken 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.