Bagværk, Familieliv, Hjemme

SØNDAG MORGENSTUND I SLO’MO’

07/02/2021

Kold klar morgen med lyserød himmel, da solen begyndte at stige. Fuglekvidder i træerne, da jeg trådte ud med deres morgenmåltid, puffede solsorte, der ventede på æbler, og mejser, der ventede på nødder.

Indenfor blus i brændeovnen, dej til hævning og spindende katte. Landlig idyl. Ro og fred.

Søndagen byder på stille hjemmeliv med rugbrødsbagning, strik, vasketøj og klargøring af mandagsmiddagen. En gåtur ned i ådalen med hundi og så lidt arbejde ved computeren.

Alt sammen aktiviteter, der hurtigt kan afbrydes, hvis en baby melder sin ankomst. Termin var sidste fredag og der er endnu ingen tegn i sol eller måne. Men pludselig så er det nu og så er jeg klar til udrykning og pasning af den livlige trio, der allerede er her.

Jeg har ikke pakket hospitalstaske men en strikke/nattøjstaske, så jeg er klar, når der bliver kaldt.

Kaffe i koppen, en friskbagt havregrødsbolle on the side og så 2 x 91 masker slået op med Judy’ magic cast on, det tog lidt mere end bare et enkelt forsøg at få dem på pindene, men nu er starten til en Zipper Sweater gået, så Laura snart kan føje endnu en mammastrik til hendes samling.

Måske skulle jeg finde en god serie at se til de 22 cm drejet rib, det kan godt være et stykke strik, der tager lidt længere tid end jeg normalt ville kunne ræse igennem sådan et stykke. Drejet ret OG drejet vrang – jøsses.

Mon det skal være Matador? Det kunne det faktisk godt! Familien Varnæs og Skjern passer faktisk perfekt til sådan en slo’mo’ søndag.

Ha’ en god en af slagsen med det i fylder i den. Tempo underordnet..

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply conny 10/02/2021 at 14:13

    Blev det så til Matador 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.