For hjerte og sjæl, Ørefryd

WARBLER I MINIATURE…

16/07/2012

 

Amanda er Glee-afhængig, ser ALT hvad der er at se på TV, YouTube og DVD.

Musikken kører i hørebøfferne dag og nat og når vi er i bilen sammen får den også for fuld skrue med én af de CD’er som søsteren har sendt fra USA.

Rendyrket Glee-kærlighed  –

og jeg klarer efterhånden også at synge med på de fleste af sangene og kender nogen af dem bedre udsat for Glee end jeg kender dem i origianlversionerne. Teenage Dream er én af dem. Egentlig med Katy Perry men for mig mere “rigtig” med mange drengestemmer i forskellige lejer…

 

I aftes så hun Glee Concert Movie og hyggede sig vældigt med det, mens jeg fik styr på småprojekter, men jeg så og hørte også lige nøjagtig den sang udsat for noget eller nogen, der har en afhængighed stærkere end Amandas.

Tjek lige denne skønne unge ud, fuldstændig dressed to kill, med de fedeste moves og en indleven jeg sjældent har set mage til.

 

No regrets  –  just love.

We can dance until we die.

Uuuuuhhhhwwwwhhhhaaaahhh…

 

 

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply unikarina 16/07/2012 at 16:40

  Nu springer jeg ud af skabet – jeg kan også godt lide at se Glee. Og denne version er vild skøn… Er total vild med at slipset går helt ned til knæerne. Han er for sej…

  • Reply Anne 21/07/2012 at 12:25

   KOm bare ud, Karina, jeg ser det jo sammen med Amanda og det er hyggelig underholdning. Og ja han er skøn i sit outfit her…

 • Reply Djohanne 16/07/2012 at 17:15

  Nuuuhrr hvor er han nuttet

  • Reply Anne 21/07/2012 at 12:25

   Meget, Hanne 🙂

 • Reply Tante T 17/07/2012 at 08:09

  Ha ha ha, kender intet til Glee, men ham den lille fyr, han går da all in, – I LOVE IT 🙂

  Og så har jeg et behov for at følge op på de seneste indlæg her på bloggen! Jeg glæder mig sådan på dine/Jeres vegne, til at alle I piger bliver samlet igen. Ulidelig er det første ord der falder mig ind, når jeg tænker på ventetiden. Samhørighed, varme og glæde er de næste, når jeg tænker på Jeres genforening…
  Uforståeligt, er det næste ord, når jeg tænker på de ubehøvlede mails du modtager. Må de prelle af på dig, som vand på en gås! Og til afsenderne: Skam Jer!
  Og lille Otto, smiler, smiler, smiler 🙂

  Fra mig til dig, ønsker om en dag fuld af sol og lethed…

  • Reply Anne 21/07/2012 at 12:27

   Spørg din datter, Tante T, hun må kende det?!

   Og ja, det bliver så vidunderligt, når vi alle er her igen. Jeg glæder mig SÅ meget og kan næsten ikke vente mere.

   De ubehøvlede mails dukker ind imellem op men i modsætning til tidligere tager jeg mig faktisk ikke rigtigt af det, jeg synes at jeg opfører mig ordentligt her og hvis nogen synes det modsatte, så er de velkomne til det men jeg laver ikke noget om af den grund…

 • Reply Susanne 17/07/2012 at 15:31

  Må tilstå, at jeg ikke aner hvad en Glee er, men den lille er da ikke til at stå for.

  • Reply Anne 21/07/2012 at 12:27

   Glee er en amerikansk serie om et skolekor.
   Farverigt og meget fuld af musik, Susanne…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.