For hjerte og sjæl, Killinger

SLYNGLEN…

06/10/2008

Prop…

Dagen i dag var den, der bl.a. skulle bruges til fotografering af de skønne killinger, men det gik ikke så godt for os, de hoppede, sprang, spruttede, spurtede, løb, hærgede, ræsede, stæsede og tumlede rundt og levnede mig ikke en jordisk chance for overhovedet at nå at vende kameraet i deres retning.

De er så skønne, og vi får mange timer til at gå med at lege og nusse, og såmænd også bare at kigge, vi bliver aldrig færdige med at grine af deres stunts eller med at iagttage deres vilde leg…

Albert og Berta er afsat, det var de nærmest før de ankom, og jeg kan mærke, at jeg også snart er nødt til at se virkeligheden i øjnene og erkende, at ham her Prop også skal udstyres med en familie, han kan og skal ikke blive boende her, lige meget hvor forelsket jeg så end er i ham, den røde slyngel.

Så hvis i går og overvejer kat, så er han lige her, og det er ikke svært at finde gode ting at skrive om ham!

Han er kælen, han er stort set allerede renlig, han er tryg ved børn og hund, han er vant til at være i hænder, han er smuk, han er fræk, han er lige præcis som en rød hankat skal være.

Vi ønsker, at Prop skal komme til et hjem, hvor katte må være inde i stuerne sammen med familien, og hvor han også kan komme ud i det grønne og jage mus og humlebier, vi håber, at han vil komme til en familie, der vil knuselske ham og som er klar til at gi’ sig den tid det tager at modtage en lille ny i familien på bedst mulige måde.

Han er klar til at flytte hjemmefra omkring 1.november.

Hvis i tænker, at Prop er katten for jer, så giv os et praj…

You Might Also Like

16 Kommentarer

 • Reply Pernille 06/10/2008 at 22:57

  Jeg har altid haft tidligere, men det virker bare ikke mere – en lejlighed på tredie sal er ikke foreneligt med en kat 🙁
  Selvom det ville være fantastisk at have sådan en dejlig lille en 🙂

 • Reply kagekonen 07/10/2008 at 11:16

  åh, hvor ville jeg gerne… men vi har allerede to og står foran en større ombygning herhjemme, så det… men man kan altså ikke andet end holde af den skønne lille røde uldtot 🙂 jeg håber I finder en pragtfuld familie til ham.

 • Reply Elizabeth H. 07/10/2008 at 12:40

  Åh hvor er Prop nusser. Men desværre kan vi kun have en kat ad gangen. Vi har allerede Freya Fræk på 6 år, som er en steriliseret hunkat. Jeg tror hun vil blive godt og grundig “tøsefornærmet”, hvis der pludselig kom en ekstra kat på hendes matrikel 🙂

  Men dejlig ser han ud, ham Prop.

  Mv Elizabeth

 • Reply En anden Anne 07/10/2008 at 13:49

  Åh hvor er han dejlig!
  Så dejlig at jeg næsten overvejer, om ikke min katteallergiske mand kan flytte ud i garagen. Men dog kun næsten. Hvor gad jeg dog godt… Men jeg vil nok alligevel komme til at savne manden i længden. Han laver sådan en god Kylling alla Romana. Hmm…

 • Reply unikarina 07/10/2008 at 17:10

  Hvis det ikke var fordi jeg havde en “primadonna” kaldet Afrodite på 8 år, som holder total styr på hendes matrikelnummer. Så kunne jeg godt have lukket den skønne fyr ind. Jeg havde som barn en rød hankat… han har en høj stjerne i mit hjerte stadig. Når tiden er, at “primadonnaen” ikke er mere… så er der ingen tvivl. Der skal en rød hankat til

 • Reply Deborah 07/10/2008 at 18:31

  Hvor ville jeg ønske jeg kunne. Hvor er han SKØN! Jeg har jo haft jordens dejligste røde hankat førhen. Suk! Det er tarveligt at vise sådan nogen fotos 😉

 • Reply Lotte 08/10/2008 at 09:43

  Mine forældre mistede jo deres lille Fighter i sommerferien http://allreiter.blogspot.com/2008/08/farvel-til-fighter.html
  og den gamle kat har været noget slukøret siden – så jeg har sendt billedet af Prop videre til min mor og bedt hende, sammen med min far, at overveje, om ikke de og Findus (som er en STOR rød hankat – han er nummer fire i rækken af røde hankatte, de forrige er blevet hhv. 11, 15 og 14 år) skal have selskab af en bette killing igen.
  De bor på landet, der er kattelem og både hus- og hjerterum – jeg kan jo dårligt forestille mig et bedre hjem til en lille kat.

 • Reply Ella 08/10/2008 at 15:30

  Jeg er vild med ham 🙂 og den lille suttemund – havde han været en hun, havde jeg slået til!

 • Reply Deborah 08/10/2008 at 16:51

  Hvorfor ikke alligevel Ella – Det er faktisk bedre med en af hvert køn!

 • Reply Madame 09/10/2008 at 09:49

  Hvor er han bare lækker, Anne!
  Jeg håber, at Lottes forældre slår til – de mangler jo netop en lækker, lille, rød kat som Prop 🙂

 • Reply Anne 09/10/2008 at 09:51

  Nej, Pernille, i mit univers er der ikke harmoni i kombinationen kat/lejlighed, ikke hvis der ikke er mulighed for at komme ud. De fleste indekatte, jeg har mødt, har altså været lidt små-sære…

  Det er jeg sikker på, at vi gør, Kagekone, jeg er ikke i panik, han kan jo blive boende, hvis det går helt galt 🙂

  Han er bare sød, Elizabeth, men vi kan ikke ha’ fornærmede damekatte, de kan udvikle sig til nogle rigtige strigler…

  Det er noget af en afvejning, Anne, mand kontra kat, det er godt manden har lidt madlavningskompetencer at spiller med 😉

  Der er simpelthen noget ved røde hankatte, Unikarina, enten elsker man dem, eller også det modsatte, jeg gør det første, der er noget Garfield over dem…

  Jeg håbede jo at kunne lokke nogen, Deborah 😉

  Det lyder dejligt hos dine forældre, Lotte, lige et sted for vores bandit, så jeg tillader mig lige at sende en lille stak håb afsted…

  Han kan altså ret nemt komme til at ligne en hun, Ella, det kræver bare et lille visit hos dyrlægen og det er i virkeligheden et meget mindre indgreb, end da Malou blev neutraliseret.
  Altså ikke for at lokke eller noget, det var bare lige en oplysning 🙂

  En af hvert køn er i alle tilfælde ikke et problem, Deborah, hvis man sørger for at de ikke kan muntre sig og fylde hjemmet med killinger…

 • Reply Anne 09/10/2008 at 10:01

  Det er da det, at de gør, Madame, lad os håbe, at de opdager det 🙂

 • Reply Uffe Lindum 09/10/2008 at 21:22

  Hvor meget skulle du ha for fyren? Vi bor sydøst for Odder på et nedlagt, moderniseret husmandssted med kattelem og en gammel, lukket have på skønsmæssigt 3700 kvm. med store hvæssetræer og omgivet af marker, som i høsttiden kan byde på herlige museoplevelser. Af dyr har vi to pekingesere på hhv. 13 og 1 3/4 år samt en treårig sort-hvid hankat ved navn Pjevs. I august blev vor dejlige, 15-årige Rødemis påkørt og slået ihjel nede på kommunevejen 300 meter væk, og han var en skøn kat, der nød at have os som kæleapparater – og at komme ind om natten, entre sengen og spindende lægge sig ryg ved ryg med mig.

 • Reply Siffe 09/10/2008 at 23:01

  Hej Anne
  Jeg holder lige øje med om du får Slynglen afsat …
  KH Siffe

 • Reply Uffe Lindum 10/10/2008 at 10:48

  Det sidste skulle Anne ha’ mulighed for, hvis hun blot lige vil melde tilbage!

 • Reply Anne 10/10/2008 at 11:40

  Og det har jeg så gjort nu, i din private mailboks, Uffe…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.