Lidt af hvert

SOMMERDUFT OG FRIHED…

20/07/2012

Ugen er fløjet afsted, masser af gode gøremål  –  både professionelle og dejlige private  –  og også et behov for at holde fast i noget af den ro, som var kommet med hjem indeni nede fra havet i sidste uge.

Det er ikke let at sætte hælene i og sige Ro på til sig selv, det er lige som om, at en masse andet og andre kommer til at sætte tempoet, hvis man ikke sætte hælene i. Ja da også ens egne gode idéer om dette og hint kan nemt være med til at gasse op.

 

Men nu er det fredag, en arbejdsuge overstået og ferien har meldt sin ankomst igen. 2 gode uger og en enkelt dag mere, det bliver så godt.

Overskriften kan kun være Hjemkomst.

Dage og nætter vil være præget af den aktivitet, som ligger i at skulle blive helt færdige ovenpå  i pigernes værelser, at få hentet det der mangler af småmøbler og hyggeting og så få gjort lige præcis det, som skal til, for at rummene ovenpå bliver lige så meget hjem, som det er her nedenunder…

 

Resten af dagen i dag skal bare nyder i stille tempo, på langs det meste af tiden, i sofaen med tæppe og barn og hund og en springende lille tiger. Jeg vil bare flyde og nyde og er startet godt ud med en lig-ned på verandaen, hvor der er herligt lunt og dufter af sol og sommer.

 

Blæsten mærker man ikke, når man ligger derude, der er læ og varme, det lille rum er med til at gøre lejligheden her ekstra hyggelig. Planterne trives derude og det samme gør vi, det var helt rigtigt at prioritere en seng og bløde tæpper på gulvet, det er en stue med masser af lys og luft i.

 

Næste sommer vil jeg forsøge at få plads til et par tomater eller tre og en klatreroser. Hvis jeg da stadig bor her og ikke har fundet på andre løjer. Så som at montere et lille drivhus i haven, for er der noget, som jeg har savnet denne sommer, ud over solen, så er det muligheden for at hente tomater, agurker og druer af egen avl.

 

Men det er først næste år, lige nu er det ferie, frihed, forventningsglæde og fryd over, at alle mine piger om mindre end en uge er samlet her hos mig.

Så er drivhuse, tomater, sommervejr og bløde udesenge helt og aldeles lige meget.

Næsten da…

 

 

 

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Wong Wai 20/07/2012 at 17:20

    God ferie til dig og dine, Anne 😉 🙂 🙂

  • Reply Anne 21/07/2012 at 12:23

    I lige måde WW det er jo sommer uanset vejret, så må vi nyde de lyse nætter…

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.