Bloggen, For hjerte og sjæl, Og mig selv - sagde hunden

FIN I MARTS…

10/03/2012

Bloggen er blevet forårs-stylet med striber og stol til nydning af forårssol.

Med gult og hidsigt pink, det passer sig til disse dage, synes jeg.

 

Som altid har jeg haft Liselotte til at ordne det for mig, jeg giver 4-5 stikord og på forunderlig vis forstår hun altid mine tanker.

Det elsker jeg og jeg elsker også hende og det ved hun heldigvis godt! Hun ved også, at jeg er meget taknemmelig!!

 

Vi har aftalt, at jeg vist er ved at være klar til at overtage det selv, men først skal der lidt undervisning til i forhold til det tekniske for former og farver og andre dippedutter har jeg selv en god fornemmelse af, men har gevaldigt brug for hjælp til at lære noget om, hvordan jeg får det fra hovedet og over på siden.

Hurra for at jeg har en rummelig og tålmodig ekspert til at holde mig i hånden…

 

Og så lige noget, som ikke har en hujende fis at gøre med blogdesign og venskaber, men med noget så tosset som ugebladshoroskoper.

Jeg læser dem nærmest aldrig men lige i dag, da jeg lå og gassede den med det nye Alt for Damerne, blev mine øjne nu alligevel fanget af alle de stjerner, der var gang i over fiskenes tegn. Faktisk hele 6 stjerner  –  det betyder at ugen bliver uforglemmelig, siges det.

 

Hør lige her:

Du føler dig godt tilpas i øjeblikket, og du har let ved at være dig selv. Selv om du af natur er en følsom sjæl, så har du en naturlig autoritet, der udstråler både styrke og varme. Din økonomi er omskiftelig, og der kan let pludselig dukke regninger op, som du ikke lige havde regnet med. Dine kommunikative evner er over middel, og du forstår at formulere dig på en venlig og imødekommende facon.

 

Den snupper jeg sgi, fin uge i marts, jeg er klar til at ta’ imod.

Bare ikke for mange af de der uventede regninger vel…

 

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Liselotte 10/03/2012 at 20:25

  Det er altid en glæde og fornøjelse at give dig ny fjerdragt, Anne 🙂

  • Reply Anne 11/03/2012 at 12:02

   Ja det kan da være, at du helt kommer til at savne det, når jeg selv får det lært 😉

 • Reply Benedicte 10/03/2012 at 21:30

  Så har vi fisker noe å se frem til den neste uke! Og jeg skjønner jeg får kjøre pent når jeg skal nordover på mandag, så jeg ikke ber om de der regninger 😉 Fortsatt god week-end til deg!

  • Reply Anne 11/03/2012 at 12:02

   Ja, Benedicte, du må hellere lade være med at trykke for hårdt på speederen.
   Nyd din søndag…

 • Reply Kari 11/03/2012 at 00:58

  Lekkert og vårlig hos deg!
  God søndag og vakre tanker fra K@ri*

  • Reply Anne 11/03/2012 at 12:03

   Vi trænger til forår, Kari, gør vi ikke…

 • Reply Sidsel 11/03/2012 at 06:19

  6 stjerner. Dem napper jeg da også. Omskiftelig økonomi. Ja, altid;-)
  Uventede regninger-nej tak. Så krydser vi lige fingre, Ikk?

  • Reply Anne 11/03/2012 at 12:03

   Jo lad os det, Sidsel…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.