Lidt af hvert

HJERTEFRYD…

02/04/2011

Er det ikke lykken at få anerkendelse for noget af det, man brænder for og knokler med?!

Jeg sætter i alle tilfælde stor pris på det og må bare lige dele de skønne ord, som blev sendt afsted i min retning fra Oregon forleden:

Hello. It appears that Skype has frozen up! I’m going to shut the computer down and try again. If we don’t reconnect, I want you both to know how PLEASED I am with your work. You are true PMTO stars in the sky and it is MY pleasure to watch you shine so brightly. I mean that sincerely; this is not overblown American praise.

Jeg har skyndt mig at tage ordene til mig, og lader i denne omgang fuldstændigt være med at være beskeden eller nedtone, jeg tager ordene med videre indeni og lader dem fylde mig med glæde og varme. Overblown or not!

Jeg håber, at nogen eller noget også vil fylde jeres hjerter med god og anerkendende fryd denne smukke forårslørdag…

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply Charlotte 02/04/2011 at 11:38

  Jeg er sikker på at du fortjener alle ordene!
  Vores smukke lørdag skal bruges på at fejre morfars fødselsdag – den beste morfar man kan tænke sig.

  • Reply Anne 02/04/2011 at 15:34

   Tak for tiltroen, Charlotte 🙂
   Jeg håber, at i får en dejlig fødselsdagslørdag…

 • Reply djohanne 02/04/2011 at 11:43

  A true PMTO star – det er fandme stort.
  Rigtig god lørdag – min nydes i eget gode selskab, helt alene hjemme dag, uhmmmm.

  • Reply Anne 02/04/2011 at 15:34

   Det er det sgi bare, Hanne, og jeg glædes over det!
   Alenehjemmedag er meget meget dejligt engang imellem…

 • Reply Fríða 02/04/2011 at 11:53

  der findes næsten inget bedre, og du har helt sikkert fortjent de söde ord og mere til. fortsat god lördag, her forsöger jeg at overbevise husbond om at han faktisk behöver tage ud og arbejde, jeg trænger til at være alene hjemme idag.
  kh.fra Island
  Frida

  • Reply Anne 02/04/2011 at 15:35

   Jeg er i alle tilfælde glad for, at hun tog sig tiden til at sende dem afsted til mig, Frida, jeg trænger til gode ord i disse dage.

   Og mon du fik ham sendt afsted på job, ham din rare mand, eller fandt du bare en stille krog for dig selv…

 • Reply Liselotte 02/04/2011 at 12:31

  Du er jo også min heltinde, ved du 🙂

  • Reply Anne 02/04/2011 at 15:36

   Det ved jeg, og det elsker jeg ligesom jeg elsker dig…

 • Reply HanneC 02/04/2011 at 12:43

  🙂 🙂 🙂 – og velfortjent det er det.

  • Reply Anne 02/04/2011 at 15:36

   Måske, Hanne, måske! Men lige meget hvad, så er jeg vild med det 🙂

 • Reply Sidsel 02/04/2011 at 14:19

  🙂 slupre slupre… Uhmmm. Dejligt at få anerkendelse. Nyd det. Jeg har engang været på et vældigt kursus og der lærte jeg at jeg skulle anerkende 2 personer hver dag. En som kendte og en fremmed. Pyy… Det med de fremmede er stadigt svært. Men jeg øver mig:-)

  • Reply Anne 02/04/2011 at 15:37

   Det er en god øvelse, Sidsel, jeg forsøger også at gøre det, og du har ret, det med de fremmede kan være en udfordring, men det er jo vidunderligt at se, hvordan mennesker lyser op, når der kommer anerkendelse fra ny og uventet side…

 • Reply Birte 02/04/2011 at 20:33

  Jamen selvom man er jyde, er det klædeligt med ubeskedenhed, selvom det er den vi er bedst til. Godt du har lyst til at vise os dine “roser”, jeg er sikker på du har fortjent dem, og de bærer igennem mange dage fremover, så du bliver endnu bedre. Godt gået

  Hilsen Birte

 • Reply ThinkingSpace 03/04/2011 at 21:21

  Åh, hvor jeg glæder mig på dine vegne. Dejligt med anerkendelse og det klæder dig bare at nyde den velfortjente ros. 😀

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.