Bagværk, Lækkerier, Opskrifter, Øko-ven

RABARBERTÆRTE…

20/05/2010

Til jer, der trænger til en sød bid.

Måske i dag, eller i pinsen.

Eller måske en helt anden gang.

Opskriften ligger lige her hos Urtekram…

You Might Also Like

8 Kommentarer

  • Reply Kirstenk 20/05/2010 at 07:07

    For den da…en fristelse for en svag sjæl som mig!

  • Reply LisbethK 20/05/2010 at 08:15

    Uhmm – den ser rigtig god ud. Der er vist også nogle rabarber i min have, der skal på bordet som tærte.

  • Reply garn, Hund & kat 20/05/2010 at 12:28

    Jeg bagte en i sidste uge. Med rugmel og uden sukker. den blev også god og fik megen ros 🙂 Din ser bestemt også lækker ud

  • Reply Lise (Fru Kvist) 20/05/2010 at 12:33

    For pokker, det var god timing. Jeg har en tærtedej og marcipan på køl, jeg har grillede rabarber fra i går og gode gæster har pludselig inviteret sig selv til i aften! Tak fordi du deler!

  • Reply Annette 20/05/2010 at 12:56

    Uhm, den ser god ud! Marcipan, kardemomme og citron – det ligner en kombi, jeg har set før et sted her i nærheden – og efterprøvet med success 😉
    En dej til det hele lyder lige som noget efter mit hovede. Kan man skifte noget af melet ud med groft mel?

  • Reply Karin 20/05/2010 at 13:33

    Det ser rigtigt lækkert ud. Vi har en gavmild nabo med sprøde, røde rabarber i massevis, så en god rabarberopskrift er altid velkommen.

    ….Og så har jeg endda rigeligt med marcipan liggende fra julen. Perfekt!

  • Reply Sonnie 20/05/2010 at 14:42

    Den må afprøves her i Pinsen. Tak for det 🙂

  • Reply Anne 20/05/2010 at 17:51

    Undskyld, Kirsten 😉

    Den er temmelig god, hvis jeg må sige det selv, Lisbeth 🙂

    Uden sukker, det lyder modigt!
    Men også herligt…

    Velbekomme, Lise, det kan da vist kaldes timing…

    Jep, krydderierne er gengangere fra de der små mazariner, Annette, godt husket 😉
    Du kan godt skifte lidt ud, men ikke det hele, for så kan det let blive for “tungt”…

    Jamen så må du da i gang, Karin, når alt er lige inden for rækkevidde…

    Velbekomme, Sonnie 🙂

  • Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.