Mad

SOMMER I FAD…

15/05/2008

Sommer frisk fra fad…

Tzaziki…

Og hvis jeg så havde gidet at tænde op i grillen for at kunne sætte kødfadet derud, så ville det bare ha’ været helt i top, men jeg gad ikke, den almindelig ovn kom i spil og det endte nu egentlig også hæderligt nok.

Saftige hakkede oksebøffer med masser af friske krydderurter og en ordentlig klat feta, der endte med at være sprød og brun.

Gode oliven, en spændstig tzaziki og så en ny kartoffel til, det var et måltid der duftede af sommer og sitrende græsk hede…

You Might Also Like

9 Kommentarer

  • Reply Anne (den anden af slagsen) 15/05/2008 at 18:46

    uhmmmmm!

  • Reply Frøken Solhat 15/05/2008 at 20:03

    Okay Anne… det lyder lækkert ;0)

  • Reply Sifka 15/05/2008 at 21:24

    Åhr mums, Anne! Det virker som en god ide, som bør prøves:)

  • Reply Charlotte Illum Larsen 16/05/2008 at 06:33

    Anne – det var lige hvad jeg havde trængt til – men uklar kommunikation herhjemme gjorde at vores aftensmad bestod af pasta med lidt stegte cocktailspølser på toppen… jeg må tage revance i aften… Hilsner fra Ærø

  • Reply Anne 16/05/2008 at 07:01

    Det var uhmmmm, Anne, perfekt og nem sommermad 🙂

    VI spiste med velbehag, Frk. Solhat, og i dag vil jeg nyde resten til min frokost…

    Prøv du bare, Sifka, og så vil jeg glæde mig til at se din eksperimentelle udgave 😉

    Pasta er jeg vil med, Charlotte, men med pølser på, der må jeg melde pas.
    Spaghetti med små stykker stegt pølse er en af de meget meget få ting, som min søde mand kan lave, men det serveres kun, når mor her ikke er hjemme, den kombination kan ikke ligge roligt i min mave…

  • Reply Helle K. 16/05/2008 at 09:03

    Uhm siger jeg bare 🙂

  • Reply fisker & fernández 16/05/2008 at 11:08

    Det ser virkeligt laekkert ud!

  • Reply Karin 16/05/2008 at 12:56

    Tak for tippet – nu er aftensmaden klarlagt. Glæder mig allerede.

  • Reply Anne 16/05/2008 at 13:10

    Du må i gang ved køkkenbordet, Helle 🙂

    Ja velbekomme, Karin og god fornøjelse med det…

  • Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.