For hjerte og sjæl, Lækkerier, Pigerne

EFTERMIDDAGS-NYDNING…

29/10/2007

Pluto design…

To piger hjemme, uden kammerater på besøg, et el-piano slæbt ned i alrummet, en lille underviser en stor, og der grines og korrigeres blidt. De synger og spiller, hver med sit næb, men inderligt og gerne.

Pludselig tager fanden ved dem, og der sættes gang i en præsentationsrunde uden sidestykke, for lige i dag skal både Beckham og Ulla Terkelsen deltage i Vild Med Dans, stille rumba forlyder det fra kommentatorboksen.

Jeg går og bokser i bolledej, og hygger mig så vældigt med at høre, at de to, der ind imellem kriges så ondt, stadigvæk kan finde tilbage til de gamle roller og legemønstre, som gjorde at de i mange år var hinandens bedste venner…

Frugtboller…

Vi drikker te og nyder de lune frugtboller, og når den lange travetur med Nugga-tøsen er klaret, så er der vist en hjælpende hånd til de hjemmelavede burgere.

Alt ånder fred og idyl, gad vide om der har været et uopdaget gas-udslip i byen, en tåge der har nedtonet to præ-pubbers stridslyst?!

Lige meget hvad, så sørger jeg for at nyde igennem mens tid er…

Burgerboller…

You Might Also Like

13 Kommentarer

 • Reply Charlotte Illum Larsen 29/10/2007 at 17:09

  Jeg skal også synge i vilden sky til aften… jeg skal til kor i Marstal – men først skal der laves frikadeller…

 • Reply Helle 29/10/2007 at 18:40

  Anne – jeg kaster mig ind her for at sige: “Du tager helt vildt skønne billeder”, det er jeg ked af, at jeg ikke har fået skrevet til dig – jeg har meget ofte været inde og kigge og nydt dine billeder – opstillinger, farver og teknik, du kan jo det hele, så det der learning by doing, det har ført dig ret langt. Jeg skrev her, så jeg ved, at du hurtigt læser kommentaren. Jeg har også skrevet hos mig selv, at jeg vil forsøge at lære af dig og andre 🙂

  Nu til kommentaren til indlægget, frugtbollerne ser vildt lækre ud, har du en opskrift, eller skal jeg bare lede i dine gamle indlæg? Eller er det også sådan “hvad der var i skabet?”.

  Sådan et par unger, kan få en mors hjerte til at smelte, det er lykken, når det hele går op i en højere enhed og de hygger sig med hinanden.

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 29/10/2007 at 18:52

  Lækkert bagværk, lige sådan noget man trænger til en mandag med regn, gårvejre og tidlig mørkning.

  Mine tøser kriges også (ualmindeligt) meget, men lige nu er de feberramte og ligger i hver sin ende af sofaen og ser børnetime. Årsagen er ligegyldig jeg nyder også den fælles harmoni, der trods alt hersker en imellem.

 • Reply Sifka 29/10/2007 at 19:21

  Hvad spotter jeg på din hylde? Min barndoms yndlingshane! Kan man stadig købe dem??

 • Reply Anne 29/10/2007 at 19:48

  Syng af hjertets lyst, Charlotte, vi andre brummer med!

  Godt vi kan inspirere og hjælpe hinanden til at blive dygtigere, Helle, det er vidunderligt 🙂

  Jeg skal nok lige forsøge at skrible en opskrift, det er sådan lidt fed bolledej med smør og hele molevitten, og så bare halve håndfulde af tørret frugt og mandler. Men jeg skal prøve at få mål og vægt med i et bette indlæg.

  Ha ha, Anne, kender godt det der med at nyde en feber 😉

  Sifka, den er rejst hertil fra Portugal, hvor de findes overalt, det er ren retro, ikk…

 • Reply Karen S 29/10/2007 at 21:19

  Ahhh, det ser hyggeligt ud!

 • Reply britt 29/10/2007 at 23:10

  Nydning….simpelthen det fedeste ord!! Det ord holder jeg meget af!
  KH Britt

 • Reply janne 29/10/2007 at 23:36

  Hei Anne.
  Jeg har tagget deg. Se innom min blogg.Du har en fortryllende blogg
  som jeg er ofte innom.Hilsen nua-nua fra norge.

 • Reply kagekonen 30/10/2007 at 00:01

  Jamen findes der noget bedre end legende/krigende børn 😉

  Dine frugtboller ser fantastisk lækre ud og jeg venter med spænding på opskriften…

  Og så må jeg altså lige høre lidt om den lysestager der hænger på væggen ved siden af hylden med den importerede hane… Er det en der kan købes for penge og i givet fald hvor? Den er så smuk og ville passe fantastisk i min stue.

 • Reply Anne 30/10/2007 at 07:11

  Det var såmænd også en rigtig dejlig og hyggelig eftermiddag, Karen, fred og idyl 🙂

  Ham Bamse har bragt gode ord og begreber ind i vores verden, Britt, også ordet “krudumse” for den der farve, der bliver, når børn blander alle farverne sammen, grønlig bæbrun du ved…

  Tak, Janne, måske tager jeg den, måske ikke, håber det er okay med dig!? Tak for blog-roserne 🙂

  Opskriften skal nok komme, måske ikke lige i dag, men en dag i alle tilfælde!
  Lysestagen er fra svenske Pluto Design, og du kan købe den i min venindes butik. Hun har ingen web-shop, men du kan maile til hende, og høre om i kan finde ud af noget.
  helle@ting-silkeborg.dk
  Lysestagen koster 129.-, det er yderst fornuftigt, synes jeg…

 • Reply Lotten 30/10/2007 at 12:13

  Hvor skægt. Jeg stod for bare tre dage siden i Malmø og forelskede mig i lige netop den lysestage (hos DesignTorget). Jeg endte dog med at købe knagen i stedet (i grøn), for den skal bruges til en gave og fødselaren vil elske den (håber jeg).

  Jeg kan slet ikke få slettet billedet af rumbaparret Beckham og Terkelsen fra min indre skærm, grin! Det er helt absurd…og sjovt!

 • Reply Anne 30/10/2007 at 12:28

  Der er flere skønne ting fra Pluto Design, som gerne må komme her hjem og bo!
  Der er alle de små knager, og så også den store grønne frø, den er flot…

  Jeg fik jo ikke bare indre billeder, men live action i køkkenet, og det der får mig til at klukke over parret endnu, er ikke så meget deres danseri, men Lauras kanon-gode speaker-stemme:
  “Og her kommer så verdens nummer 1, dribleren over dem alle Daaaaaaaaaavid Beckhaaaaaaaaaam!” og så Amanda, der hoppede ind fra gangen og lavede små fodboldfinter ind gennem rummet med hendes ultra tynde spjættende ben.
  Det var sjovt 🙂

 • Reply Lotten 30/10/2007 at 21:08

  Åhh, det må have været et syn for guder!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.