Lidt af hvert

FØRSTE SERVERING…

23/05/2007

I dag blev det taget i brug, mit smukke fad, og jeg synes, at salaten smagte lidt bedre, når den nu blev serveret derfra.

Pasta, soltørrede oliven, lidt stærk pølse, rødløg, tomater, agurker, grillet peber, basilikum og så en ordentlig håndfuld ruccola, det smagte himmelsk til de små hvidløgsstegte kyllingefiletter!Robiola’en er kommet med os hjem fra Italien, jeg skulle ha’ købt et ton, den er blød og cremet, knap så salt som feta, uhmmmm, der er lige en klat jeg kan få med til min frokost i morgen…

You Might Also Like

13 Kommentarer

 • Reply Julia Zahle 23/05/2007 at 21:02

  Uhhhm, fadet ser ENDNU lækrere ud med fyld i!

 • Reply Losarinas mor 23/05/2007 at 21:43

  Det er godt nok et meget smukt og indbydende fad, både med og uden fuld!

 • Reply lifeondyssen 23/05/2007 at 21:50

  Mums det ser lækkert ud .. fadet er perfekt.
  /Mette

 • Reply Lene 23/05/2007 at 22:55

  Det ser lækkert ud Anne, og fadet er rigtig smukt, så jeg kan godt forstå du synes, at det smagte lidt bedre 🙂

 • Reply Sifka 23/05/2007 at 23:43

  Sådan et fad vil jeg ønske mig som modspiller til min vand-til-vin kande 🙂 Det er et meget, meget fint fad, som klæ’r dine salater perfekt.

 • Reply Dorthe 24/05/2007 at 08:58

  Fadet er meget smukt og din mad klæder det flot. Tænderne kommer helt til at løbe i vand.

 • Reply Anonymous 24/05/2007 at 09:45

  Kære Anne, jeg synes, det kan føles som noget ganske særligt at skulle indvie et nyt fint fad, skål eller glas for første gang. Tror ikke mænd har det på samme måde. Ligger der aner gemt i generne fra gamle tider, hvor vi kvinder selv var potte- og fadmagere? Og kunne vi mon ikke også dengang frydes over et smukt stykke håndværk. Du har et pragteksemplar og jeg frydes med dig. Malene (Østerbro).

 • Reply anne (den anden af slagsen) 24/05/2007 at 10:38

  Det er da de rene lækkerier du der disker op med på det lækre fad. Uhmmmmmm. Jeg tro jeg giver hende Henriette et ring, hun kunne godt lige skabe sig nogle nye skåle til mig, store som små, jeg trænger!

 • Reply Anne 24/05/2007 at 14:07

  Jeg tror, at der er lidt om det du siger, Malene, mænd ville ikke føle samme glæde ved et nyt fad, men på den anden side, så jeg kan se, at jeg i alle tilfælde heller ikke føler helt samme glæde som Torben, de første uger, hvor han drejer nøglen i en ny bil 😉

  Jeg elsker de lækre stykker kunsthåndværk, vi efterhånden har fået samlet, det er en lille luksus i hverdagen.

  Anne, jeg kan godt forstå, at du føler dig fristet til at sende en bestilling afsted til Henriette, men hun har meget meget travlt, og det ses desværre på nogle af hendes ting.
  Også på mit nye fad, og jeg overvejer faktisk at kontakte hende omkring det, når hun kommer hjem fra Norge, hvor hun underviser lige nu.

  Og så tak for salat-roserne til jer alle 🙂

 • Reply Sylvia 24/05/2007 at 18:56

  Deilig mat på et deilig fat!!
  Man behøver da ikke mer!

 • Reply Dorte Nielsen 24/05/2007 at 22:13

  Mmmmm Anne, lækkert ser det ud både fad og mad. Bare jeg kunen servere dette for min mand. Vi har ikke helt den samme madstil, øv. Dejligt at du er tilbage i DK. Dine daglige skriblerier har været savnet.
  Duddelutte

 • Reply Anne 25/05/2007 at 06:37

  Altså, Dorte, Torben er ikke ret begejstret for pasta-salat, men jeg er kold, han ved hvor rugbrød og pålæg står 😉

  Her hos os laver vi madplaner, og alle byder ind med forslag og livretter, så vores serveringer spænder vidt, fra wienerschnitzel over boller i karry til pasta på 100 måder.
  Jeg næster at leve af sovs og kartofler, som ellers giver Torben julelys i øjnene, men jeg bøjer mig en enkelt dag om ugen og serverer lige det han ønsker.

 • Reply Hobbygåsa 25/05/2007 at 14:05

  For et lekkert fat! Italia er mitt favoritt ferieland – lengter dit når jeg ser disse bildene…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.