Lidt af hvert

AMBIVALENS…

24/05/2007

Jeg kan næsten ikke få mig selv til at kassere fine gode planter, men på den anden side, så er jeg også ved at være bare en anelse træt af at se på alle de krøllede stedmoder-blomster.

Nu er det sommer, synes jeg, tæt på i alle tilfælde, og jeg vil ha’ pelargonier, duftgeranier og verbena ud på terrassen; nogle af planterne er købt, men mange af potterne optagede, jeg vil tømme de store potter, der står derude, så de overvintrende ranglede Dronning Ingrid kan få noget nyt jord og et skud gødning.

Måske skulle jeg bare klippe alle de krøllede af til en kæmpe buket, der så kunne smykke bordet i alrummet et par dage?!Jeg behøver heldigvis ikke at beslutte mig lige her og nu, for der er ikke mere pottemuld at opdrive i vores lille by, og lige om lidt skal jeg til svømning med mine støtte-børn og senere til fællesspisning med klassen.

Så indtil i morgen, der får stedmødrene lov til at okkupere krukkerne; til i morgen, men så, måske…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply HANNE 24/05/2007 at 18:49

  Gad vide hvor du vil købe jord henne i morgen????
  Lundhede planteskole bliver en værre strikkeklub i morgen, men jeg glæder mig

 • Reply Ella 25/05/2007 at 17:18

  Det er faktisk svært i år, for stedmødrene er standhaftige. Den jeg fik af dig, står stadig fin og flot 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.