Lidt af hvert

HOTEL GITTERLY…

28/08/2006

Killingerne er ved at være klar til at erobre verden, eller i alle tilfælde en lille del af den, de keeeeeder sig i kassen, og piber for at komme op, og reagerer meget på vores stemmer, når vi snakker i alrummet.

Så op og ud må de da, men for at både kattemor og jeg skal kunne holde til det, har vi lånt en killinge-kravlegård, køn er den ikke, som den nu står der og troner i alrummet, men praktisk er det!

Flyttekassen pynter heller ikke ligefrem, men Bella-katten bliver urolig, hvis vi tager den væk, har ellers en køn stor kurv, men indtil videre, må jeg hellere leve med pappet, og så ha’ en rolig og ustresset kattemor!


Vi vil ha’ killingerne der, hvor vi er, og det er i alrummet, der er uden døre til resten af underetagen, og selv om jeg er fuldstændig vild med de små krapyler, så vil jeg ikke løbe rundt efter dem, når de spreder sig for alle vinde!

Killingerne kan se verden nu, og kan tumle rundt uden at blive væk eller trådt på, de kan komme ud på gulvet, når jeg har tid, og så ellers muntre sig bag gitter…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply ella 28/08/2006 at 19:50

  Det var en god ide Anne – de har det jo som blommen i et æg – de små pelsdyr 🙂

 • Reply britt 29/08/2006 at 08:16

  Perfekt lille killingeverden!!
  KH Britt

 • Reply Anonymous 29/08/2006 at 12:33

  Hvor er de nutte-klappe-kysse-kære!
  KH
  Dorte

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » FLYTTEDAG… 03/09/2008 at 17:09

  […] er mylingerne og Bella-mor blevet installeret på byens bedste hotel, her er plads til leg og tummel, og også mørke kroge til at putte […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.