Lidt af hvert

HAVEFRYD…

27/08/2006

Den ene dahlia efter den anden åbner de skønneste blomster, jeg kan ikke se mig mæt!
Der er blomsterhoveder så store som strudseæg, nogle så små som hønseæg, farverne spænder fra den lyseste lyserøde, over den pink til den på kanten-til-sort-røde, det er den rene lyksalighed at gå langs det lange bed.Næste år skal der graves et bed magen til lidt længere nede i haven, jeg kan ikke få nok…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Liselotte 27/08/2006 at 18:04

  Kan jeg godt forstå Anne 🙂

  Mine er stadig lidt skravlede efter flytningen, men jeg er optimist 😉

 • Reply ella 27/08/2006 at 18:23

  Det er sørme flot Anne 🙂

  Mine er også rigtig flotte, men polkagrisen topper sin blomstring mens jeg er i Spanien. Næste år forspirer jeg den, det giver noget forspring 🙂

 • Reply anne 28/08/2006 at 13:35

  smukke smukke Dahliaer, dem får man aldrig for mange af. Der er noget tosset-sødt over dem, tænk jo mere man plukker jo mere blomstre de, næsten som om at de tror de kan vinde kampen mod vasen. Lidt naivt men på den smukke måde…..

 • Reply Anne 28/08/2006 at 16:42

  2 nye sorter er sprunget ud i dag, de vælter frem!
  Polkagrisen har endnu ikke vist sit hoved her,men jeg smed mindst 2 i jorden, så jeg satser…

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » EN POSE FORÅRSGLÆDE… 25/03/2008 at 12:40

  […] stedmødre, og et par knolde til to forskellige spraglede dahlia’er, der skal smykke bedet sammen med alle de andre af slagsen, når vi kommer til den tid på […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.