Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/f/4/6/hverkenfuglellerfisk.dk/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1653 HALV-VEJS… – Hverken fugl eller fisk
Lidt af hvert

HALV-VEJS…

05/09/2006

Der har været tidspunkter i løbet af eftermiddagen, hvor jeg har overvejet at cykle til Aabybro, så jeg kunne få Helles tilbudte hjælp til boomerang-hælen, jeg har været tæt på at give op, for hva’ er der nu egentlig i vejen med den go’e gammeldaws flap-hæl?

Ja altså andet, end at den er dødsyg at strikke, og man skal være meget omhyggelig med opsamling af maskerne langs siderne, for at det ser fint ud!

Jeg har trævlet op 5-7 gange, men efter jeg printede Helles tutorial ud, ja så er det gået hæderligt, og jeg er halvvejs, og vild med udseendet på hælen!

Det var sørme godt, at Helle havde været så omhyggelig i sine beskrivelser, det havde været surt at cykle i dagens blæsevejr…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Helle Holst 06/09/2006 at 17:48

    Ja Anne det havde været en halvlang cykeltur – godt at det lykkedes:o) Og i dette “lukkede forum” tør jeg godt afsløre at jeg også strikkede den første hæl rigtigt mange gange før successen var i hus.

    Tillykke med dagen!!

    Kh. Helle

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.