For hjerte og sjæl, Hjemme, Lækkerier

3 ÅRS JUBILÆUM PÅ LANDET

31/01/2021

I denne weekend er det 3 år siden, at vi flyttede ind i det lille skæve gamle hus på landet.

3 helt og aldeles vidunderlige år, når jeg nøjes med at kigge på vores lille lune bo og ikke på alt det, som er forgået rundt omkring, sådan med livet altså.

Uden overdrivelse overhovet så kan jeg sige, at jeg hver evigt eneste dag er taknemmelig for, at jeg bor lige netop her. På landet tæt på byen og omgivet af smuk smuk natur og en hel masse fred og ro.

Når jeg drejer ind på den lukkede vej nede fra landevejen, så falder pulsen og smilet breder sig over mit fjæs, hver dag tænker jeg: Hjem. Lige her. Jeg er så heldig heldig heldig.

Man kører en lille kilometers penge fra landevejen op gennem skoven og ned af en slyngende lille vej mod farmen. Ned igennem det sidste sving og så kan man se søen, husene, hestene, haverne og juletræerne. Hjemme.

At komme til at bo her var et lykketræf uden lige, historien er så fin og sjov og vi taler tit om, at det lykketræf faldt på det absolut helt rigtige tidspunkt. Det kan faktisk slet ikke diskuteres.

I dag har vi fejret det med en lille kage. Fejret et dejligt fællesskab uden tvang og forpligtelser, et fællesskab, som alle trives i og med. Sammen hver for sig blev “moderne” her på farmen, før nogen kendte til lockdown og restriktioner, som vi alle kender alt for godt nu. Sammen hver for sig på farmens måde får heldigvis aldrig en negativ klang eller et træt suk, det er tvært imod altid rart at tænke på.

Kagen har jeg fået inspiration til på Spis Bedres instagram side. Jeg er ret autonom, når jeg er i køkkenet, så der er trukket lidt ud af opskriften og tilført lidt andet, intet er skrevet ned og jeg kan sagtens anbefale opskriften helt som den er.

I det hele taget så er roulade altså et lidt for overset bagværk. Sådan en fætter er jo lynhurtigt lavet og kan laves af få ingredienser og med fyld på 100 måder. Mere roulade til folket, siger jeg bare.

Og mange flere år og jubilæer her på farmen på landet til mig, siger jeg faktisk bare endnu mere.

Verdens dejligste lille plet. I dag med roulade i maven.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.