For hjerte og sjæl, indenfor

VÅDT MEN GODT…

22/06/2008

Regn…

Inde-hygge…

Skabiose-pynt…

Regnen siler, det er gråt og vådt ude, men jeg er ligeglad, er jeg, for her inde er der varmt og stille, der er kaffe i koppen, en pind i brændeovnen og søndagsmorgenfred lige på den måde, som jeg elsker allermest.

Om lidt vil jeg gå op og kalde de andre til live, jeg kan høre, at vejret trækkes tungt deroppe, senere vil jeg køre i t.i.n.g. og forhåbentligt lange en masse varer over disken, men lige nu, der vil jeg bare sidde her i tusmørket og sippe kaffe og strikke en pind, det er Anne-tid…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Lene 22/06/2008 at 09:36

  Må du få en dejlig dag med Anne-tid og servicetid i butikken. Jeg er imponeret over at du kan klare det også midt i en omstillingstid. Det er vist der, man aner forskellen i alder hos os to 🙂

 • Reply et cetera 22/06/2008 at 10:42

  Sikke en dejlig søndagsmorgenstemning du formidler her, Anne – jeg har haft det på præcis samme måde … Har jeg sagt “hvor meget vild” jeg er med de limegrønne/gule vaser – lilla er da HELT genialt sammen med – det er sådan et syn hvor mundvigene uvilkårligt krummer opad …

 • Reply Pia 22/06/2008 at 12:00

  Det lyder som en fantastisk butik – hvor ligger den henne? Har den søndagsåbent?

 • Reply Bodil L 22/06/2008 at 14:05

  God arbejdslyst, Anne. Har læst om butikken i det nye Alt for Damerne.
  Det lyder som en spændende butik. Måske når jeg den på min jyllandstur i weekenden.

 • Reply Tina - omme i London 22/06/2008 at 19:12

  Strikketid i fred og ro, hvad mere kan man bede om en soendag morgen? Fedt!

 • Reply Anne 22/06/2008 at 20:50

  Jeg har altid haft lidt krudt i rø…, Lene, og kan godt li’ at være i gang 🙂

  De er helt perfekte til Lilla, Et Cetera, helt perfekte!!

  t.i.n.g. ligger i Silkeborg, Pia, og er normalt ikke åben om søndagen, det var bare sådan en særlig udsalgsdag i dag…

  Jeg elsker den butik, Bodil, men det er vist tydeligt 🙂
  Du skal unde dig selv et besøg derinde, hvis du kan li’ bolig-lækkerier af den herlige slags, der er alt mellem himmel og jord, både dyrt og billigt, men alt sammen lækker kvalitet og design…

  Ikke ret meget mere, Tina, bortset fra varm kaffe og god musik i radioen…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.