Lidt af hvert

IKKE FERIE HER – MEN SÅ ALLIGEVEL…

15/10/2019

Jeg har ikke ferie i denne uge, jeg arbejder helt som vanligt, men den rolige stemning af ferie ligger alligevel blødt over det lille hus, for både Amanda og Laura holder ferie og sørger for at sofaen holdes varm og at det bløde tøj er i brug. Laura er hjemme en lille flok dage og det nyder alle. Tid til bare at være sammen, til at flyde og nyde og også gøre lidt hver for sig.

Det er hyggeligt at komme hjem til feriestemningen og bare det at ikke alle skal ud af døren gør det på en rar måde nemmere selv at tage afsted; sådan har jeg altid haft det, også da pigerne var yngre, bare det at slippe for den sædvanlige stramme morgendisciplin med madpakker og sådan, det var så rart.

Og i disse dage er jeg ikke sen til at synke ned i det nærmest dovne tempo, der hviler over flokken…

Og samtidig med at jeg føler, at jeg har lyst til bare at være doven, så får jeg faktisk også lyst til at bage noget sødt og godt og til at finde kasserne med papir og andet klippeudstyr frem og måske vride en lille julefugl eller nogle kulørte origami stjerner af de flotte engelske haveblade, som Fru Tulipan har afleveret her.

Jeg sidder også og sender lidt matte blikke ud i den have, som endnu ikke er gjort helt vinterklar. Noget er klaret, alle dahliaknolde er gravet op og ligger til tørring og havemøblerne er også slæbt i skur, men der mangler stadig en oprydning i potter og en plantning af de absolut sidste stauder for i år.

Men det bliver altså ikke i dag. Hverken kage eller have.

Det bliver vist bare til sofa og strik og noget streaming.

Og der er heldigvis ikke nogen, der forlanger, at jeg skal andet end det og Huxi er helt med på dovenplanen…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.