Lidt af hvert

3 : 642…

02/06/2014

Kornblomster...

“Write down the interior monologue you experience when you sit down to write”

…Mon ikke det passer, hvis jeg lige snupper 20 minutter ved computeren nu?! Huxi sover og pigerne er i gang med hver deres og aftensmaden behøver ikke sættes over endnu. Eller skulle jeg hellere lige sætte mig på verandaen? Jeg kunne jo lige skrive dagens udgave af 642.
Hmm – Pinterest – gad vide om jeg kan finde en lækker islænder der? Kunne lige kigge før jeg hopper over på bloggen.

Skal jeg mon lige svare på kommentarerne fra i går, inden jeg går i gang? Det kunne lige få mig på sporet måske.
Nej – jeg snupper skrivestykket med det samme, jeg kan nemmere svare på de kommentarer på iPad’en i sofaen senere.

Det er så underligt det der med, at jeg kan se trafikken på bloggen og så samtidig se, hvordan det bliver kommenteret mindre og mindre her men mere og mere på Instagram og Facebook. Er det i virkeligheden dumt at ha’ gang i for mange steder, er det bedre bare at være her og kun her og så droppe det andet?

Nå – tekst tekst tekst – hvad skal jeg skrive om?
Random eller skal jeg vælge ud? Nok bedst bare at lade tilfældet råde og så bare sætte fingeren ned på listen.
“The car your dad drove” Niks – det gider jeg bare ikke. Grøn Simca. Grim bil egentlig. Men selvfølgelig fransk.

“Spin around till you fall down and write the first thing….” Det går ikke, jeg har maven fuld af vandmelon og kaffe.
Hmmmmm – hvad så med den der om de 5 ting uden for mit vindue? Arj heller ikke, så skal jeg rejse mig.

“What you ate for breakfast” Heller ikke – hva’ så?
Jeg skulle ha’ bestilt den bog i forgårs, sådan at jeg snart havde mere at vælge imellem end bare de ting, som jeg skrev af fra Charlottes bog.
Ville det være en fordel at skrive i kronologisk rækkefølge eller virker det bedre for mig, hvis jeg bare vælger af lyst?

Shit da – jeg skal jo ikke bare sidde her og glo, tiden løber og jeg har jo kun 20 minutter.

“Write down the interior monologue you experience when you sit down to write”
Den snupper jeg, gad vide, hvad jeg egentlig har gang i, mens jeg skriver? Tænker jeg egentlig på hvordan jeg taster eller staver eller gør jeg det bare?

Jeg gør det vist bare! De fleste indlæg har nærmest skrevet sig selv allerede inden, at jeg når til tastaturen. Jeg skriver flere blogindlæg i hovedet hver eneste dag, men får mig ikke taget sammen til at få dem ned her og op på siden.
Der er jo indlæg alle vegne omkring mig, i alle de glimt af levet liv, som andre sender afsted mod mig.

Billeder, taget med det indre kamera, af smukke landskaber, aparte mennesker, brudstykker af samtaler og de reflektioner, som kan fylde hovedet på vej til og fra job.
De skriver nærmest sig selv de indlæg.

Dumt at der så kommer til at gå så længe imellem den ene gang efter den anden. Dumt.

For det giver jo god mening, at skrive, at dele, at få andres meninger og holdninger ud i rummet og op i luften.
Det giver da meget mere mening, end lynhurtige “Hvor er den fra??” “Hvor er den købt” eller “Opskrift” kommentarer på Instagram, meget mere mening, for det er jo i virkeligheden bare mest irriterende at svare på den slags.

Så hvorfor er jeg mere der end her?
Skulle jeg ikke bare droppe det? Insta altså?

Tanker i øst og vest og ikke spor relevant for ret mange andre end mig selv.
Men nu står de her alligevel.
Bare fordi…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Ilse Aranti 02/06/2014 at 17:03

  Tak … bare fordi du skriver og deler. 🙂

 • Reply K-V 02/06/2014 at 17:10

  Kære Anne!
  Jeg er her på din side så godt som hver dag for at se, om du har skrevet et nyt indlæg.
  Du må ENDELIG ikke slutte her.
  Dine indlæg rører mig ofte, og jeg føler mig altid involveret i mine tanker, når jeg læser dine kloge, eftertænksomme, glade, tilfredse, en sjælden gang lidt “kede” osv osv kommentarer.
  Bliv ved- jeg læser SÅ GERNE, hvad du skriver!!

 • Reply birthe kiilerich 02/06/2014 at 17:14

  tak også fra mig , bliv endelig her, jeg kan ikke se det på instagram….og jeg følger din side hver dag..

 • Reply Silje 02/06/2014 at 17:27

  Bliv endelig hængende på bloggen.

 • Reply Anne-Nette Nygaard 02/06/2014 at 17:57

  Jeg hopper også herind dagligt for, at se om du har skrevet “stort og småt” og jeg synes bestemt heller ikke, at du skal droppe siden her. Elsker din blog 🙂

 • Reply Lise 02/06/2014 at 19:54

  Jeg er også én af dem, der nyder dine skriverier, og som kigger forbi dagligt for at se, om du skulle ha’ skrevet lidt mere, som får tankerne i gang hos mig. Bliv endelig ved her, hvor det er mere fordybende end de andre steder…

 • Reply Trine - frk holm 02/06/2014 at 21:16

  Anne, den bog er jeg blevet nysgerrig på. En fin måde at huske ting, ting man glemmer betyder noget men som faktisk betyder så uendelig meget

 • Reply Landbokonen 02/06/2014 at 21:49

  Hej herfra. Jeg er ikke på diverse sociale medier, så du må ikke stoppe heronde. Det er livsbekræftende og dejligt befrienðe for mig at læse dine -til dels løse tanke, som du så villigt deler her på bloggen. Tak for at du deler og giver mig noget at reflektere over.. Hilsen Tine

 • Reply Birgitte 02/06/2014 at 22:19

  Jeg vil også rigtig gerne blive ved med at læse din blog. Du har evnen til at skrive om dagligdagens tanker og oplevelser, så man selv kommer til at reflektere over mange ting. Tak for det – og tak for at dele dine tanker. Jeg er også en af dem der er inde og kigge dagligt, om der er nyt indlæg.
  Insta er smukke billeder, men står slet ikke mål med bloggen.

 • Reply Christina 03/06/2014 at 09:17

  Jeg elsker at læse dine indlæg, så du må helst ikke stoppe med at skrive her!! Jeg læser med hver gang der er nyt, men er ikke så god til at kommentere, formentlig er der mange i samme båd… Tak for det du deler, det er ALTID værd at læse og reflektere over!!

 • Reply Anette Andersen 03/06/2014 at 22:42

  HVor er det bare kloge (og nedskrevne) ord og hvor kan jeg genkende det du skriver. Vi drøner rundt på alverdens sociale medier og flere steder er det de samme mennesker der følger med i det man skriver. Jer er selv super nysgerrig på andres verdener og bliver enormt inspireret og synes derfro også at jeg selv skal dele noget. Jeg elsker også at dele og skrive og tage fotos, men jeg oplever også en træthed omkring det som jeg ikke har mærket tidligere. Jeg overvejer at tage en måned fri fra alle de steder jeg plejeram og at være – Blogland, Instagram og Facebook men når jeg så er meget tæt på at gøre det, tænker jeg på hvor mange jeg egentlig føler mig tæt forbundet med og ville komme til at savne med alle deres dejlige daglige input. så gad vide hvornår hvis nogensinde at jeg tager en helt offline måned 🙂 Jeg er ikke så forvirret mht Facebook og Instagram. Disse medier passer godt til mit temperament. Jeg synes det er sværere med bloggen. Den har jeg bundet op på noget om bæredygtighed fordi jeg var kørt lidt træt i det gamle koncept med have- køkkenliv og højtider men nu er jeg nærmest gået i stå. OPlever at jeg ikke selv er aktiv med kommentarer mere og at der heller ikke er den store aktivitet på min egen længere, så måske den skal sendes på orlov???
  Glæder mig til vi ses i Svinkløv så kan vi vende alle vores tanker <3 KNus

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.