Hjemme, indenfor, Lidt af hvert, Nye rammer

A WOMAN’S GOTTA DO WHAT A WOMAN’S GOTTA DO…

01/02/2014

Pynt...

Nærmest lidt brunt...

I dette tilfælde: male hvidt!

Nu har jeg boet her i jomfruburet i 2.5 år, tiden flyver, og i al den tid har jeg irriteret mig over en afslutning af træ på den skrå badeværelsesvæg.
En umalet afslutning og også en umalet ramme rundt om et lille skunk-rum.

Jeg bor jo bare til leje og flyttede ind i en nymalet lejlighed, nymaletish, for her er mange helligdage, underlige spartlinger, lapperier og også paneler, der har fået grunder men ikke rigtig maling.
Og indtil i går har jeg bare sukket lidt over det elendige malerarbejdet og tænkt, at sådan måtte det jo være, men hvem har egentlig sagt det?

Jeg har da to arme.
Jeg har malerutiner.
Jeg kan finde ud af at købe en spand god maling.
Jeg kan bare gå i gang.

Så det gør jeg så! Er faktisk allerede igennem første gang panellak på badeværelset, som nu står og stinker lidt af stærk maling.
Og hvor bliver det bare meget pænere og mere færdigt at se på, jeg er godt tilfreds med egen indsats…

Enkelte af væggene har jeg været over, for jeg har det med at slæbe rundt på møbler og andet indbo for at forandre og udnytte bedre, og billeder har været oppe og nede indtil flere gange og det kræver lapning og en let overstrygning af den hvide væg.

Og snart skal væggen i tv-stuen ordnes igen, for mens der popper den ene billedvæg efter den anden op rundt omkring, så er min på vej ned.
Den var fin for en stund men jeg er til lidt mere flade uden udsmykning. Ikke sådan skrabet men bare lidt mindre optisk larm, det er der så rigeligt af på andre flader i vores hjem.

Så på med malerkosten og de gamle jeans og en god cd.
Måske The white album…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Stine 01/02/2014 at 16:27

  Hvor sjovt, jeg har i dag været i silvan efter lud så jeg kan lysne fyrretræsreolerne fra abc. Vi skal i gang med at flytte rundt på værelser så lillepigen kan få et værelse – nu fik jeg lyst til at grave mig vej til skuret efter hylder til mit nye arbejdsværelse og tømme den reol der skal på børneværelset for bøger. Tak 🙂

  • Reply Anne 11/02/2014 at 14:16

   Det bliver garanteret fint, Stine, når alt bliver lysnet og friskt…

 • Reply Susanne 01/02/2014 at 16:40

  Det lyder ganske fornuftigt Anne, her har hele huset fået en omgang hen over forår/sommer og hvor er det bare skønt når det er gjort, man bliver så glad indeni. Nu har vi så bare døre der er lidt gullige i det, men mon ikke de bliver skiftet inden længe. God arbejdslyst 🙂

  • Reply Anne 11/02/2014 at 14:17

   Det er SÅ skønt, Susanne. Og jo, mon ikke dine døre bliver skiftet, det kunne lyde sådan 🙂

 • Reply Karin Laursen 02/02/2014 at 12:13

  Uha, jeg gad også godt have nogle rene hvide flader at starte forfra på. A blank canvas. Jeg har også haft en billedvæg i efteråret, men den kom ned lige før jul og blev erstattet af en mega sættekasse af forskellige størrelse trækasser. Billedvæggen var for meget, for visuel støjende. Jeg har ikke ret meget vægplads, men masser af vinduer og glasdøre og der er jo så meget, jeg gerne vil have på væggen. Kasserne hænger der endnu. Nogen tomme, nogen med forskelligt mindenips. Det er som om at kasserne ikke støjer så meget som billederne, meeen nu må jeg se. I dag skinner solen, så er stuen badet i lys. Det pynter altid.

  • Reply Anne 11/02/2014 at 14:17

   Mega sættekasse lyder lækkert, Karin, sådan en gad jeg da også at ha…

 • Reply Marianne 02/02/2014 at 19:19

  Det er så skønt når det er gjort , så skønt at man tænker; hvorfor man dog ikke gjorde det. Igen før. ;0) ????

  • Reply Marianne 02/02/2014 at 19:20

   Øhh ???? Skulle have været en tommelfingre !

   • Reply Anne 11/02/2014 at 14:18

    Okay, nu ved jeg det var en tommelfinger, Marianne 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.