Lidt af hvert

WEEKEND-START…

01/11/2013

I will...

Fredag er og bliver yndlingsdagen.
Basta.

Lørdag er såmænd også rar og søndag fin fin, hverdagen holder jeg også af og egentlig har de jo alle charme, alle 7 ugedag.
Men fredag er alligevel den bedste.

For mig.
Jeg elsker den.

Især de sidste eftermiddagstimer er helt magiske, rolige og særlige og uden den der træthed, som ofte sniger sig ind på mig, når først fredagsmenuen er indtaget, det er timerne mellem fire og seks, der er dem bare er allerbedst og i vintermånederne også dem, der bringer os den blå time, hvor lyset ude giver ekstra skær og blødhed til det, som folder sig ud herinde…

Fredagen i dag er ingen undtagelse, vi har nydt og flydt, og ikke engang 3 uventede overarbejdstimer kunne tage herligheden ud af sofatid, travetur i skoven med Huxi, dameblade, friske lys i stagerne og duften af den første hyacint.
Alt er godt, verden er i vater.

2 af mine 3 drager ud i aftenmørket for at juble over j-dag, den sidste bliver her tilbage til fælles film og mere flydning, det gider vi godt.
Mens de 2 ordner verden derude, så tager de sidste af os vare på hoppende hund og kattedyrene, vi sniksnakker og får ordnet ugen, gymnasielivet, familielivet og ønskerne til den december, som venter når denne nye måned er omme.

Vi har krøllet os sammen i sofaen og trækker vejret meget stille, for lige nu er der ro på Huxi og vi “nænner” ikke at forstyrre, vi ved nemlig, at lige om snart, så sørger han selv for det, masser af forstyrrelse på den livlige og muntre måde, vi gider det godt, vi skal bare lige hvile.
I sofaen, sammen, med tv, kaffe og bland selv, for det er jo fredag.

Ugens allerbedste dag…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Camilla Vad 01/11/2013 at 18:59

  Lyder skønt – har det også rigtig godt med den blå time. Dejlig weekend til dig og alle dine 🙂

 • Reply jette 01/11/2013 at 20:03

  Her hygges også med masser af stearinlys, strik og ild i brændeovnen, men her er ingen forstyrrelser af hverken hund eller kat. Go’ weekend til dig og dine. 🙂

 • Reply Lone Holst 01/11/2013 at 22:00

  Fredag er yndlings, ikke noget kan forstyrre oplevelsen af at kunne slappe af og gøre ingenting eller det der lige skal til for at man nyder og finder tyngde i roen.
  God weekend

 • Reply Eva 02/11/2013 at 07:40

  Fredag er bedst, – den stemmer jeg også på. Dog ikke lige denne weekend, hvor der er kor-maraton over alle tre weekend-dage. Og så mangler man ligesom sin fredag, ikke?
  God weekend til alle, – jeg vil glæde mig til næste fredag.

 • Reply Sidsel 02/11/2013 at 12:03

  Fredag er den bedste. ubetinget. Den dag slappes der bedst af i. Huxi skal nok holde jer i gang….Den lille krudttønde 🙂

 • Reply Elisabeth 02/11/2013 at 12:43

  Skriver under på det, Anne.

  Fortsatt god helg!

 • Reply Irene 02/11/2013 at 19:48

  Jeg husker fredage på forskellige måder… Som barn på vej hjem i regnvejr og mørke i bil med “Trafikradio” i bilradioen 🙂 og den sædvanlige gåtur med min hund -nu lever den ikke mere- hvor der var ekstra mange biler på vejene med folk på vej hjem for at holde fredag eller weekend 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.