Lidt af hvert

EN FORÅRSBEBUDER OG EN LILLE LÆKKER KAGE…

11/04/2013

Anemone...

Under Lindetræets drøm...

Haps...

Fra Fyn kom foråret med hjem.
Sammen med en lille kage.

Anemonen er ikke plukket i skoven men dyrket i en potte.
Det lukker jeg øjnene for og lader som om. Som om at den er hentet ude, taget med hjem i stuerne for at forsikre os om, at det er lige der om hjørnet, det forår som vi trænger til.

Anemonen er min absolutte forårsyndlingsblomst og også det kælenavn, som min farmor gav mig, så april med anemonetæpperne i skovbunden holder jeg særligt meget af.
Og mens jeg venter på tusindvis af hvide blomster ude, nyder jeg de få herinde…

Efter endt arbejdsdag i Socialstyrelsen gik min køremakker og jeg i Bazaren for at proviantere aftensmad hos inderen, men lod os friste af skønne varer hos Supergastro i stedet for.
Jeg har aldrig set så lækkert et supermarked i Danmark og jeg gik langs hylderne og mellem kølerne med tilbageholdt åndedræt og verdens sagligste smil om munden, nærmest lykkelig og fuld af beundring for at der findes mennesker, der tror så meget på de gode varer, at de tør satse så stort.

Jeg er ked af, at jeg ikke havde mit kamera med, men på den anden side, så betyder det vel bare, at jeg må afsted endnu engang.
Det er ok.

Jeg kan ikke linke til en hjemmeside med gang i, den er først under opbygning, men på Facebook kan man få en lille fornemmelse af, hvad det er for et helt usandsynligt lækkert sted, som de har gang i dernede i O’ense…

Med hjem i poserne kom lidt godt brød, lækkert pålæg, friskt grønt, pasta og så en lille kage.
Lindetræets Drøm.

En klassisk choko-kage med kokostop.
Lige tilpas som forkælelse af pigerne og gamle trætte jeg på en torsdag aften.

Nogen vil helt sikker mene, at det er dyrt i Supergastro, jeg vil sige at der er en meget rimelig sammenhæng mellem pris og kvalitet, højt niveau begge steder men også nogle virkelig lækre råvarer.
Og ikke alt er pebret, meget er faktisk yderst rimeligt i pris, især når man tager i betragtning af de gode varer fylder mere i maven og at deres gode smag også er med til at “mætte”.

Jeg er en sucker for god mad, gode råvarer, stort og spændende udvalg, jeg kunne gå amok i den butik.

Så hurra for at den ikke ligger lige om hjørnet, jeg tror, at jeg ville få et misbrug, nu kan jeg i stedet bare glæde mig til at skulle til Odense igen inden længe.

Snyd ikke dig selv for en tur ind omkring, hvis du er på de kanter.
Og så laver inderen altså stadig den bedste kartoffelcurry…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Liselotte 12/04/2013 at 06:29

  Jeg elsker også den slags steder. Man bliver da glad helt ned i maven og jeg betaler også gerne lidt ekstra for det gode 🙂

  • Reply Anne 13/04/2013 at 11:36

   Oss’ mig, Liselotte, jeg kunne ha’ købt mig til ruin…

 • Reply Ulla 12/04/2013 at 08:00

  Uha ja SuperGastro er et farligt sted. Heldigvis for mit husholdningsbudget er det lidt bøvlet at komme til 🙂 Men Gourmet-trekanten omkring Nørregade koster dyrt, hver gang jeg er forbi…

  • Reply Anne 13/04/2013 at 11:37

   Det er ikke let at være glad for god mad, Ulla, eller det er det jo selvfølgelig, ret let endda, men bare lidt pebret…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.