Familie, Familieliv, Hverdag, Pigerne

JOBSTART…

07/08/2012

Første dag på job efter en anderledes men helt og aldeles vidunderlige ferie.

Første dag væk fra hende den skønne, der lige er vendt hjem og fra hende den anden skønne, der forlader os lige om lidt.

 

Men det var helt okay at køre afsted, jeg gjorde det med ro indeni og smilemund uden på, jeg holder meget af mit job og også rigtigt meget af de mennesker, som jeg arbejder sammen med.

Det er en gave, synes jeg, at kunne glæde sig over at vende tilbage og ikke sukke over, at ferien ikke var længere…

 

Hjemme i jomfruburet daser de unge håbefulde videre, jeg under dem det så godt, i næste uge starter nye kapitler for dem begge, Amanda skal afsted på efterskolen og Laura afsted på IB. Nye venner, nye rammer, nye vaner og nye udfordringer.

Så de skal bare slappe alt det de orker, der bliver nok at bruge kræfter på i de kommende uger.

 

Lister med ting til efterskolen ligger fremme og hver dag kan der streges nyt, der skal investeres stort og det bliver der så. Godt at ferien har budt på masser af kalorier for nu bliver der serveret tørre havregryn resten af måneden. Uheldigt for os som bliver tilbage!

 

Og heldige hende, der drager ud i verden med kilovis af lækkert nyt grej, der skal slides i sport, på tur og i den ganske almindelig hverdag i bakkerne ved Aarhus.

 

Godt at jeg så har mit gode job at glædes over, det sørger både for smil om mund og i hjerte og så for mælk og sukker til havregrynene, når vi har rundet den næste første…

You Might Also Like

18 Kommentarer

 • Reply Britt 07/08/2012 at 21:39

  Dejlige hverdage er ikke ilde. Jeg håber, I også finder glæden ved havregrynene 😉

  • Reply Anne 12/08/2012 at 08:22

   Vi klarer os helt sikkert, Britt, og mon ikke også, at det bliver til bare lidt andet end de ellers ret gode gryn…

 • Reply Anne-Mette 07/08/2012 at 22:03

  Vi forbereder os også her; de sidste to år har ældste Bukkebruse været afsted, og om en uges tid sender vi så mellemste afsted. Det er stort og mærkeligt men også rigtig glædeligt. Vi har set de syvmile skridt han har taget – til nu at stå som en ung mand.Vi har fulgt det hele og ved det er sådan det skal være, og har glædet os med ham (og gør det fortsat) Jeg ved, hvor HURTIGT det på mange måder er gået. Og nu gør vi det igen 🙂 🙂 Og vi under den næste hans helt egne oplevelser; sejre og nederlag, knus, kram, grin og ALT det andet som et par efterskoleår er. Og ved at denne periode snart overtages af en anden…

  • Reply Anne 12/08/2012 at 08:23

   Vi er heldige, Anne-Mette, at vi har dejlige børn og også har muligheden for at sende dem ud i verden for at opleve og modnes…

 • Reply Eva 08/08/2012 at 04:47

  Hverdagene er der jo flest af, og det er ikke så ringe. Men lige nu kan det godt være svært at komme i gang igen….

  • Reply Anne 12/08/2012 at 08:24

   Jeg elsker hverdag og jeg elsker ferie, Eva, hver ting til sin tid. Jeg gør mig umage for ikke at holde mere af det ene end af det andet og det lykkes ret langt hen ad vejen…

 • Reply Siffe 08/08/2012 at 05:35

  Det er dejligt at kunne glæde sig over at komme tilbage på job og mærke at opladningen har virker. God fornøjelse med havregrynene de kan jo serveres på mange måder 😉

  kh Siffe

  • Reply Anne 12/08/2012 at 08:26

   De kan jo f.eks. serveres som havregrynskugler, Siffe 🙂

 • Reply Dorthe H 08/08/2012 at 06:38

  Havregryn er slet ikke dårligt 😉

  • Reply Anne 12/08/2012 at 08:26

   Nej de er skam ganske udemærkede, Dorthe, og de rækker langt…

 • Reply HanneM 08/08/2012 at 07:48

  Hæ – jeg har også meddelt ældste, som drager på efterskole på søndag, at hun da bestemt ikke skal have dårlig samvittighed over at hendes lillebror og jeg må leve af havregrød mens hun er væk. Slet ikke. Bare sende os en venlig tanke ind i mellem 🙂
  Det er vildt spændende. Jeg kommer til at savne hende som en gal – men glæder mig SÅ meget på hendes vegne. Og jeg kan jo bruge din blog som trøst: De kommer hjem igen. I ét stykke.

  • Reply Anne 12/08/2012 at 08:27

   Det er nemlig det at de gør, Hanne, i ét og meget spændende stykke.
   Vi må heppe lidt på hinanden i dag alle os mødre, der skal slippe…

 • Reply Tante T 08/08/2012 at 08:54

  Så kan vi måske se frem til lækre havre-retter her på bloggen? 😉
  Vil passe fint ind her, – sender nemlig også ældste på efterskole… 😀

  • Reply Anne 12/08/2012 at 08:27

   Sådan et efterskole ophold er da nærmest den direkte vej til ruin, Tante T, alene anskaffelserne her på forhånd har da kostet en milliard. Cirka…

 • Reply Susanne 08/08/2012 at 13:30

  Jamen sikke sunde I bliver, har lige læst at havregryn beskytter mod kræft. Så kan der vist ikke spises for mane, men jeg glæder til at få tip til nye variationer.

  Susanne

  • Reply Anne 12/08/2012 at 08:28

   Vi får at se, Susanne, måske kan der komme andet på menuen bare en enkelt dag om ugen 😉

 • Reply Ulla V. 08/08/2012 at 14:13

  Jeg synes at det er så dejligt at læse, at du glæder dig til jobbet efter en lang og god ferie med dine piger. Alt for mange jamrer over jobstart, så det er befriende at du møder ind med glæde, og ny energi. Det er efter min mening et privilegium at beskæftige sig med noget man brænder for og udvikler sig igennem – men det glemmer vi i hverdagen…Jeg mindes ofte om det, fordi jeg savner den del af mit liv utrolig meget. Derfor blev jeg ekstra glad for al læse dine ord. 🙂

  Og hvor lyder det bare spændende for Amanda. Dine piger er så heldige med at de har en mor som dig, der giver dem lyst til at udforske sig selv og verden. Og som giver dem alt det selvværd og den kærlighed, som det kræver at stå på egne ben.

  KH

  • Reply Anne 12/08/2012 at 08:32

   Jeg elsker mit arbejde, Ulla, hver dag! Og jeg sætter så utrolig meget pris på at være en del af sådan et dejligt og udviklende og udfordrende sted, med mange professioner og livsanskuelser og ufattelig meget god energi.
   Jeg kan så godt forstå, at du kan savne den del af livet, det er jo ikke et valg du har haft og der havde været mange gode arbejdsdage for dig her ude i verden. Jeg tænker dog, at du er god til at skabe dig et rigt og helt liv uden.

   Og tak, dine ord gør mig varm og glad, jeg bliver ind imellem vældigt i tvivl, Ulla, om jeg får gjort det rigtige og får gjort det nok. Men de siger de altså de 3 smukke og jeg synes også, at jeg mærker at de trives og formes på bedste vis…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.