Lidt af hvert

GUSTENT…

17/01/2012

Der er altså ikke syrligt gule vægge i vores entré, nej der er faktisk meget nydeligt og hvidt!

Men jeg klarer ikke de blitz-belyste billeder og derfor fik hængekurven og co lige en omgang legetøjskamerafarvelade, inden de kom på.

 

Derfor det gustne…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Erika 18/01/2012 at 14:12

  Nej, vores lysforhold om vinteren her i det kolde nord er en udfordring for enhver hverdags-æstetiker med et kamera. Selv er jeg en flittig bruger af redskabet til at justere hvidbalancen i Aperture, men jeg synes, at det er rigtigt svært at ramme de nuancer, som mine øjne så, da jeg tog billedet.

  Din kurv er fin, iøvrigt. Og jeg mangler også stadigt at besøge de garngale damer i Aarhus. 🙂

  • Reply Anne 21/01/2012 at 13:15

   Jeg vil helst bruge billederne som de er, Erika, også selv om der er mange fine ting at bruge til justeringer. Jeg kan på en eller anden måde bare så godt li’, at det er direkte fra kamera til blog. 97% af mine billeder ikke anden opmærksomhed end den lille skygge forneden og den kan jeg nu så godt li’.

   Blitz er no-go her, jeg har endda en fin en, der kan pege i alle mulige retninger, men jeg bruger den ikke. Jeg vil hellere au naturel.

   Og kurven, ja den er god, og vi må ha aftalt en Århusdate…

 • Reply Erika 18/01/2012 at 14:14

  Jeg bruger forresten aldrig blitz. Jeg kan ikke finde ud af at få billeder gode med sådan en…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.