Lidt af hvert

I MIN POSTKASSE…

08/04/2010

Egentlig drømmer jeg om et af Line Juhl Hansens helt store malerier, gerne i omegnen af 200 x 200, det ville kunne hænge så flot i vores alrum.

Men det rækker lommepengene ikke til dette forår, måske heller ikke i de kommende, men det behøver heldigvis ikke at betyde, at der ikke kan hænge bare lidt fra Lines hånd her hos os.

Et lækkert lille tryk er landet i postkassen og jeg ved lige præcis hvor det skal hænge.

Må ile ud i forårsvejret og hente den sorte kvadratiske ramme, som skal bære flyveren og den neonorange klat oppe på væggen…

Lines hjem,  og det studio hun har sammen med Sidsel Gaustadnes, for nyligt været i Boligliv.

Jeg blev rasende forelsket i den knaldende orange Trip-Trap stol, der stod i hendes køkken –

man kunne vel godt anskaffe sig sådan én, der kunne stå og vente på børnebørnenes komme.

Eller ikke –

måske nøjes jeg med dagens post og så kommer højstolspengene i en hemmelig pung, som senere kan åbnes og betale for f.eks. sådan ét som dette her

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Birgitte 08/04/2010 at 21:20

  Uuhhh, hun er god!! Kendte hende ikke, men er ret vild med stilen. Hvor kan man købe sådanne små tryk?

  Nu skal det ikke være nogen hemmelighed, at du inspirerer mig meget med din blog – både mht. madopskrifter og boligtips. Er netop nu ved at kopiere dit fede wallsticker-træ til min gang. Jeg har kigget rigtig mange steder efter nogle knager, som passer til, men er ikke helt tilfreds. Prøvede derfor at finde dit træ igen for at se, hvad du har gjort og kan rigtig godt lide dine, som er pæne og enkle. Vil du afsløre, hvor du har købt dem?

  Tænkte faktisk på dig, da jeg gik og malede min gang. Det er en lang forbindelsesgang med mange døre og derfor ret træls at male. Jeg hader virkelig at male og kom derfor til at tænke på dig, for jeg kan huske et indlæg om, hvor meget du elsker at svinge penslen. Jamen, jeg fatter det slet ikke! 🙂 Jeg elsker kun følelsen, når det hele er overstået!

 • Reply tanterne 08/04/2010 at 21:27

  Eller måske du skulle kaste dig ud i selv at kreere noget der ligner?
  Det ser ud til at kunne være sjovt, også selv om resultatet aldrig vil kunne blive blive et Line Juhl Hansen.

 • Reply sidsel 08/04/2010 at 22:46

  Kære Anne

  tak for omtalen og alle de skønne besøg du sender videre.
  Jeg kan meget varmt anbefale et stort Line Juhl Hansen maleri – jeg knus elsker mit 🙂

 • Reply Wong Wai 08/04/2010 at 23:28

  I “min” postkasse var der også e`n hilsen fra “kunsteren” ( til min fødselsdag ); denne er nok lille bitte bitte bitte smul´le mere kendt…. OG KUNSTNEREN BAR “min kreation”,( Strikket af mig – som sweaters af “kunstneren`s maleri” – det voldte meget besvær med FARVER…. ), som kunstneren HAVDE MALET…… om det gør mig lykkelig?? NÆ…..; men JEG ville gerne “EJE” billedet… For det er …..e GODT billede… 🙂 Line HAR et smadder godt efternavn, IKKE? 🙂 😉

 • Reply et cetera 09/04/2010 at 08:13

  Uhm, vægslik – med perfekt anbragt neonorange glasur … Det ka’ vi godt li’! 🙂

 • Reply Wong Wai 10/04/2010 at 23:06

  Det andet ( som “samles” kr. til ) er da heller ikke tosset – JEG havde valgt det sidste 😉
  God weekend til dig og dine herfra 🙂

 • Reply Anne 11/04/2010 at 07:54

  Knagerne på mit træ er små fugle, der sidder på en lille gren, Birgitte, de kan bl.a. købes hos Box de Lux.
  Men enkle porcelænsknager fra Anne Black eller Casalinga kunne da også være fint.
  Bare det var mig, der var i gang med at male 🙂

  Jeg kunne sagtens kaste mig, tante, men ikke uden kyndig vejledning, jeg vil gerne lære, men det skal være af én, som har styr på det.
  Så en workshop hos Line kunne sagtens være en idé, en rigtig god én endda…

  Velbekomme, Sidsel, fuldt fortjent 🙂
  Måske kommer jeg forbi Kærlighedsstien en dag og hjemfører et af de store billede…

  Nemlig, et cetera, det kan vi rigtigt godt li’…

  Det havde jeg også, WW, hvis moneterne ellers havde været i pungen…

 • Reply Wong Wai 11/04/2010 at 21:03

  De´n bandit til “pung” der ALTID bestemmer; bare rolig……………….. 😉

 • Reply Birgitte 11/04/2010 at 21:11

  Tusind tak for de gode tips. Vil straks kigge efter dem!

 • Reply Ulla V. 12/04/2010 at 17:18

  Jeg er også helt vild med arbejdet fra Line Juhls hånd. Indtil videre har jeg nu blot et katalog som jeg købte hos hende. Det indeholder udvalgte værker fra 2006-2009.

  Du kan da sagtens anskaffe dig en Trip Trap stol nu. 🙂 Vi har stadig Anne-Sophie og Emils stole stående blandt Syver stolene. Dog er de nu afmonteret bøjlestænger og med anden vokse(n)venlig indstilling. 😉 En gang maling har jeg også overvejet mere end én gang.

  Og hvor er jeg da glad for, at du stadig har de samme tanker om lager til kommende børnebørn – jeg starter vist snart min “hemmelige BB kuffert”, selvom det endnu har lange udsigter med den slags små vidunderlige mennesker. 😉

 • Reply RAMME-UNDERSKUD… 18/05/2010 at 21:52

  […] bliver ved med at mangle rammer til mine skønne prints fra […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.