Lidt af hvert

WEEKEND-UDSYN…

20/03/2010

Så har weekenden for alvor ramte mig, jeg hænger ud ved bordet, på yndlingspletten, og fylder mig med te og ro.

Jeg trænger efter en lang og sej uge, hvor meget har skullet falde på plads, men det var med en følelse af “Sådan” og en snert af “Yes – Succes!” at jeg lagde arbejdsugen bag mig, så det har været fint nok at yde en ekstra indsats.

Lørdagens formiddag har jeg brugt bag disken i kiosken, en bi-tjans som jeg simpelthen elsker, både fordi den giver mig tid til at snakke og hygge med Helle, men også fordi, at det jeg laver der er så modsætningsfyldt til mit daglige arbejde.

I kiosken er jeg færdig, når jeg er færdig og intet trækker ud i måneds- eller årvis.

Dejlig og befriende kontrast…

Senere i dag er der dømt voksen tid på godt lille spisested og bagefter “The lovely Bones” i bio, timer i godt selskab og med godt programmet sætter point ind på overskudskontoen, så der er lidt at tage af, når det lynhurtigt bliver travl hverdag igen.

Og travlt det bliver der, en konfirmation rykker hurtigt nærmere, et uddannelsesforløb kræver opmærksomhed og småjusteringer på jobbet giver nye udfordringer.

Travlt – men med gode projekter – jeg piver ikke, jeg skal bare lige trække vejret ind imellem.

SÅ det gør jeg lige nu, stille og roligt og helt ned i maven.

Her på min allerbedste plads i selskab med strik og drik…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply jeanette hegaard 20/03/2010 at 17:09

  OG hvilken plads :), i selskab med dejlige glade farver 🙂

 • Reply Karen 20/03/2010 at 17:49

  Sikke nogle smukke farver du omgiver dig med, jeg bliver i helt godt humør! Rigtig go weekend 🙂

 • Reply Anette 20/03/2010 at 17:54

  Hej Anne. Var for første gang i mit liv på en håndarbejdsmesse og gæt hvad der pludselig dukkede op foran mig? Din folkloretrøje, som de udstillede og solgte. Sejt ! Fortsat god weekend til dig, kan godt li din udsigt:-)

 • Reply Ellen 20/03/2010 at 21:59

  Kan godt forstå du nyder din dejlige plads. Så også din smukke trøje på messen. Den må vist prøves, når engang garnlageret er reduseret lidt.

 • Reply Tante T 21/03/2010 at 09:11

  Jeg har også sådan en plads! Når jeg sidder der, har jeg det på samme måde, som mobilen må have det når den kobles til opladeren…

  Godt at weekenden har ramt dig på den gode måde. Så kan der komme strøm på batterierne igen 😉

 • Reply yt 21/03/2010 at 19:22

  Godt du slapper af 😉
  For dine trøjer har været på overarbejde,
  de er blevet rørt,og prøvet,
  beundret af strikke glade kvinder.
  Der er blevet sagt ihhh og åååhhh hvor er de fine 😉
  Så nu ligger der garn til mange folkloren i de danske strikke hjem.
  Trøjerne er på vej hjem, til deres mor, med en lille hilsen i posen.
  Tusind tak for lån !!

  Knus yt.

 • Reply Anne 21/03/2010 at 19:40

  En af de bedste pladser i min verden, Jeanette, og nu klædt i forårsfarver…

  Det er dejligt med små farveklatter, Karen, det holder jeg af.
  Også god weekend til dig…

  Hyggeligt, at du mødte trøjen, Anette, jeg ville nu rigtigt gerne ha’ været inde i den, da du kom forbi 🙂
  Måske vi snart skal ha’ en strikke-søndag…

  Du kan da lige præcis bruge Folklore opskriften til at nedbringe langeret med, Ellen 😉

  God sammenligning, Tante T 🙂
  Så sidder vi to der med hver vores mentale ledning og nyder opladningen.
  Håber at din har kørt uden klumper i strømmen i denne weekend…

  Hvor hyggelig en besked, Yt, jeg er glad for, at både i og andre har haft fornøjelse af trøjerne.
  Nu er jeg jo helt spændt på at få posen hjem igen 🙂

 • Reply Ellen 21/03/2010 at 22:17

  Nej, Anne mit garnlager egner sig ikke til Folklore, det er strømpegarn, bomuld til hagesmække, et par nøgler Noro og et enkelt Kauni som er tiltænkt noget andet. Skal den strikkes, skal det også være i noget ordentlig garn. Næste weekend starter camping sæsonen, så skal der strikkes igennem i weekender og helligdage.

 • Reply Anette 22/03/2010 at 18:52

  En søndag med dig – jeps den nupper jeg:-) Har lige set er foto af dig anno 198? sideskilning, halvglat hår og lys morfarjakke – jojo det var smukt. Og foto af mange af de andre rødder – vi var smukke…..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.