Lidt af hvert

VINTERMIDDAG MED EN DUFT AF SOMMER…

01/02/2010

Okserulle...

Det bliver aldrig mig, der kommer til at sukke over dynger af sne og hård frost, jeg elsker det!

Men derfor kan man vel godt bare lige for en kort bemærkning trænge til en smag af varmere dage og sydligere himmelstrøg.

Måske har du det også sådan?

Så kan du finde inspiration til aftenmåltidet lige her

Ja og så undskyld altså for de elendige fotos, men det er ikke let at lave smukke billeder under tændte lamper…

You Might Also Like

7 Kommentarer

  • Reply Karin 01/02/2010 at 18:40

    Jeg er også begejstret for lyset og ikke mindst tørvejret; meget hellere kulde og lys fremfor kulde, mørke og regn. Så jeg nyder også fortsat det herlige hvide vejr.

  • Reply Ulla V. 01/02/2010 at 19:39

    Ja, jeg har jo også sukket vældig meget efter frost og sne, så decideret klage over det kommer jeg heller aldrig til.

    Meeeen når man nu ser billedet af de lækre okseruller og læser din indledning på opskriften, så skulle man da være et kvaj for ikke at længes bare en anelse efter varme, sol og brune ben. :))

    Tak for inspirationen, Anne – du har lige sat morgendagens menu…

  • Reply Dortheivalo 01/02/2010 at 20:34

    jeg synes nu at det går meget godt for dig med at tage smukke billeder .. som altid. Tak for inspirationen :0)

  • Reply Frøken Solhat 01/02/2010 at 21:31

    ….fristet bliver man som altid til at forsøge sig ud i din lækre kogekunst…..velbekomme og tak for inspiration.

  • Reply Anne 01/02/2010 at 21:32

    Hvid er vidunderligt, Karin…

    Sommer er også godt, Ulla, i gule sandaler fra Angulus 🙂
    Men lige nu nyder vi bare sneen og frosten.
    Og velbekomme i morgen, jeg håber at det smager jer…

    Tak, Dorthe, det var sødt skrevet, jeg er nu ellers ikke for tilfreds for tiden.
    Du er så til gengæld blevet rigtigt rigtigt dygtig til at fotografere, helt vildt endda 🙂

  • Reply Linda 01/02/2010 at 21:57

    Jeg kan næsten dufte det gennem skærmen. Hold op, det er lige, hvad der skal på menuen herhjemme i morgen. Tak fordi du altid kaster inspirationsstøv udover hele webland og deler rasende lækre retter med os andre.

  • Reply Ann 02/02/2010 at 19:27

    Hej Anne, saa opskriften i gaar ,havde alle ingredienser i huset undtagen Feta Cheese, saa jeg brugte Ricotta Cheese og Parmesan i stedet for , dryssede resten af den kogte Bulgur paa toppen af rullen inden den kom i ovnen, Det smagte fantastisk!! Tak for inspirationen!!
    Ann i Vancouver, hvor vi har foraar, 12 grader, ikke godt for Olympiaden!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.