Lidt af hvert

ARBEJD-ARBEJD…

28/01/2010

Mørkt med lys på...

Lad mig bare lige én dag i denne uge komme hjem, mens der stadig er et strejf af dagslys på himmelen.

Bare et lille bitte ét!

Hvis jeg nu be’r rigtigt pænt?

Pleeeeeease…

Det der med at “Arbeit macht frei”  –  løgn fra ende til anden, både dengang og nu.

Jeg er ansat med et lille løntillæg, der er lig med forventning om fleksibilitet, men hallo altså, jeg er ikke en elastik eller fjeder, der kan spændes over 10-12 timers indsats ret mange dage om ugen.

SLUT – sagde hun – STOP!

SYVOGTREDIVE TIMER UND NIX WEITER.

Det er filan danse’me godt at det er fredag i morgen…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply susanne vestergaard 28/01/2010 at 21:21

  Ja Anne – pas nu på dig selv – du S K A L altså!!! Du kan ikke undværes, ved du nok… og en smule bekymret bli’r man altså, når du her på bloggen lyder så …brugt?! Kram fra Susanne

 • Reply Sonnie 28/01/2010 at 21:29

  Fredagen er også mere end velkommen her.
  God weekend Anne.

 • Reply Louise 28/01/2010 at 21:59

  Jeg glæder mig også til i morgen – det har været en lang uge.
  I morgen har jeg syv vikartimer… Christ!
  God weekend 🙂

 • Reply Anne 28/01/2010 at 22:12

  Susanne har fat i noget af det rigtige !!

 • Reply Karin 28/01/2010 at 22:15

  Det´altså ik’ helt godt, det dér. Pas nu på dig selv og insister på at andre også gør det samme. Løntillæg…tsk tsk. Det kan ikke gøres op i tid og velbefindende.

 • Reply Kirstenk 29/01/2010 at 08:04

  Ahemm penge kan nogen gange tjenes for dyrt…og det er fandenfisme godt det er fredag! En god en af slagsen til dig.

 • Reply Lone H 29/01/2010 at 13:45

  Det er en lettelse at se ordet STOP her hos dig.
  Jeg er enig, løntillæg min bare ! kravet om fleksibilitet har ingen grænser – andre end dem du selv sætter.
  Gør det, pleeeeaaaaseee, inden du har slidt så meget at du ryger over kanten og brænder sammen. Konsekvenserne af det sidste er fuldkomment rædselsfulde og dit liv bliver forandret for altid, hvis det sker. Tro mig – jeg har været der selv. Arbejde er det ikke værd.
  Rigtig god weekend. kh Lone

 • Reply Anne 29/01/2010 at 14:31

  Jeg ER brugt, Susanne, temmelig meget endda, og har taget action på det, men det er ligesom om, at det er rigtigt svært for folk omkring mig at høre de der Nej’er…

  Oss til dig, Sonnie…

  7 vikartimer og så på en fredag, Louise, tak skæbne siger jeg bare!
  Men mon ikke du er igennem dem nu og kan hoppe ind i weekenden…

  I know, Anne 😉

  Karin, det løntillæg er ikke noget der sådan har været til forhandling, det er der som udgangspunkt fordi vi SKAL være til rådighed ud over den “normale” arbejdstid.
  Jeg skal selv planlægge min uge, og det er ikke altid lige let, når der er folk der har brug for hjælp både tidligt og sent…

  Jeg gør det ikke for pengenes skyld, Kirsten, så havde jeg valgt mig et helt andet erhverv, men når det så er sagt, så synes jeg skam at det er på sin plads, at man får lidt ekstra, når klokken nærmer sig aften…

  Lone, jeg prøver så godt jeg kan at hive i bremsen, men det er ikke altid lige let at skabe balance mellem opgaver og tid. Det er f.eks lidt vanskeligt at støtte en familie i en ændring af deres aftenrutiner som badning og putning uden at være der. Det går nok ikke at lægge børnene kl 16 bare for at jeg kan komme hjem i tide.
  Ind imellem så kræver et job som mit en ekstra indsats, og så er der andre perioder, hvor man er knap så hårdt spændt for.
  Jeg har bare været så uheldig aldrig at ramme de perioder 🙂

 • Reply Solrun 29/01/2010 at 14:56

  Jeg synes jeg hver uge støder ind på kvinder der lige som dig vil sige stop men på en eller anden måde bliver det ikke helt hørt. Jeg er selv en af dem der har ligget brak i to måneder fordi arbejdspladsen ikke kunne forstå eller ville forstå og høre mine stop. Jeg er på vej tilbage til arbejdslivet, men jeg håber jeg er tilbage med en hårdt lært lektie. Løntilskud mig et vist sted ja, penge er ikke alt, har selv et ikke alt for vellønnet job og gør det ikke for pengenes skyld, men har svært ved at gå ned i tid, da det så netop bliver en dyr pris økonomisk, men helbredet og humøret kan der vist ikke sættes en pris på.
  Pas på dig selv, det er der så sjældent andre der gør for en.

 • Reply Tante T 29/01/2010 at 15:10

  Mmmm, ja, de job hvor man gør en forskel, hvor man arbejder med hjertet og sjælen, de har det med at “udvande” folk på længere sigt!

  Ønsker dig en rigtig god weekend 🙂

 • Reply Karin 01/02/2010 at 13:03

  Pyha nej, jeg kan godt se at det er svært når det ikke bare er papirer du kan tage fat på når det passer i din kalender, men handler om mennesker som har behov 24-7. Håber at dine nej’er bliver hørt fremover.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.