Lidt af hvert

MORGENLYS…

02/12/2009

Morgenlys...

En arbejdsdag, der slutter sent, giver mulighed for at se solen stå op herhjemme og det gør den rigtigt smukt i dag, den lægger et blødt rosa skær over alt det, der er dekoreret med den fineste rimfrost og landskabet bag huset ser magisk og juleklart ud.

Det er så isnende koldt her på heden, kattene og hunden har skyndt sig at få ordnet det, de havde brug for at ordne, ude i det kolde og ligger nu alle og slænger sig i lune tæpper og brændeovnen giver ekstra hyggepoint.

Jeg ville ikke ha’ noget imod at slænge med…

Men hva’ – når først lokkerne er sat og kommunedamens taske pakket, ja så nyder jeg såmænd at være ude i verden og møde gode mennesker, jeg nyder at køre igennem det jyske landskab og se det pyntet med rim og solglimt.

I dag kan jeg endda nå omkring kontoret ved frokostid og få lidt tid sammen med herlige kolleger.

Det bliver såmænd helt okay, når først jeg lige får mig lettet.

God onsdag derude…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Losarinas mor 02/12/2009 at 09:39

  Hvor fint et billede !
  Og dagens begyndelse er så smuk i dag !

 • Reply Louise 02/12/2009 at 10:00

  Tak Anne. Jeg håber også, du får en god onsdag.
  Hvilket skønt billede.Her fra min plads kan jeg se den smukkeste isblomst på ruden.
  Og kattene…De snurrer på hver sit lune sted – det er bestemt indedag for små kattepoter.
  Vh Louise

 • Reply Helle K. 02/12/2009 at 17:03

  Verden er så smuk derude med rim og frost 🙂

 • Reply Tina - omme i London 03/12/2009 at 12:41

  Ih, som du bare julehygger. Hjemme hos mig er der ikke saa meget som spor af en nisse, for der skal arbejdes paa huset inden jul, saa det hele faar vente til fjerde soendag i advent. Indtil da nyder jeg lige lidt her hos dig. 🙂

 • Reply Anne 03/12/2009 at 21:30

  Det var så smuk en morgen i går, Miri, i dag har set noget anderledes – og grå – ud…

  Det var koldt i går, Louise, men virkelig smukt med rimglitter og isblomster…

  Nemlig, Helle, kunne det da bare vare ved vinteren over…

  Jeg storhygger, Tina, og skal forsøge at forsøde din upyntede december…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.