Lidt af hvert

HØPLÆNE…

30/06/2009

Herfra hvor jeg sidder…

Græsset er gået sin vej!

Men udsigten er såmænd dejlig nok alligevel, især hvis man lader øjnene hvile oppe i træerne…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Karin 30/06/2009 at 22:18

  Jeg sætter så stor pris på når mennesker formår at se på det, som er godt og dejligt. At du lader øjnene hvile på de smukke træer kan virke som en bagatel, men jeg kommer lige fra en aften i haven hvor jeg gjorde netop det samme indtil naboen, uden at blive spurgt, gjorde opmærksom på alt det som var knapt så kønt. Haveglæden susede lige ud af mig….

  Dejligt at komme ind og læse, at jeg ikke er den eneste, som gerne vil se på det der “virker”. Den tanke vil jeg gå i seng med, og håbe at den kan presse alle de modløse “nabo/have-relaterede” følelser ud.

  Tak, Anne.

 • Reply Charlotte Thaarup 02/07/2009 at 22:58

  Jeg husker, en af mine forældres venner engang præsenterede sin have med ordene: “Ja vores plæne plejer at ligne en grøn Axminster. Men lige for tiden har vi en kokosmåtte!” Husets havemand nyder, når plænen går i dvale – så kan han få sin motion ved at ro kajak istedet for at slå plænen.

 • Reply Karin 03/07/2009 at 11:19

  Dén var god, Charlotte 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.