Lidt af hvert

TAPPEHANE…

14/05/2009

Frisk fra fad…

Vaskeri…

Nu kunne man jo straks fristes til at tro, at det er vin i litervis, der ligger klar til tapning lige her bag den blå prop, men sådan er det ikke!

Det er vaskemiddel!

Jeg føler mig ret fornuftig, når jeg slæber sådan en fætter hjem, jeg bilder mig ind, at det er miljøvenligt og ikke forurenende, når jeg bruger “sundt” vaskemiddel og så oven i købet ikke behøver at få det i en plasticflaske.

Måske en smule naivt, lidt godtroende og sådan, men så la’ mig bare være det, i alle tilfælde en eller anden kommer og fortæller mig at det vaskemiddel fra en af de store mærker med alt parfumen, blegemidlet og alt det andet halvgiftige er mere miljø- og kropsvenligt end kassen her.

Så kan det da godt være, at jeg svinger tilbage noget af det…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Karin 14/05/2009 at 22:06

  Den er da smart! Hvor køber du sådan nogle henne?

 • Reply Pernille 14/05/2009 at 22:37

  Jeg holderr på at lidt naivitet, skal der være plads til 🙂

 • Reply anne (den anden af slagsen) 15/05/2009 at 11:33

  naiv eller ej, det er sikkert bedre end så meget andet ikke mindst ser indpakningen pæn ud og det kan vi jo li’! Og noget godt er der ved mærket, for mine børn er holdt op med at klø efter det store A mærke er skiftet ud med det blå E

 • Reply Dorte Nielsen 15/05/2009 at 12:15

  Jeg er altså også med på den sundere vaskebølge. Hos os slæbes Änglemark hjem i papirsposer til både den hvide og farvede vask. Jeg har det så dejligt overfor mine børn at de ikke udsættes for alt for meget skidt.
  God ren dag Anne.
  Dorte :O)

 • Reply LisbethK 18/05/2009 at 08:32

  Skønt med ren samvittighed. 🙂 Også her slæbes Änglamark vaskepulver hjem – dejligt at noget, der er forholdsvist godt for miljøet, også klarer sig godt i vasketestene.

 • Reply Anne 18/05/2009 at 16:31

  I Løvbjerg, Karin…

  Ja, ellers bliver det hele så alvorligt, Pernille 😉

  Den er nemlig pæn, Anne, og her er der heller ikke mere kriller i armhulerne efter det store O er blevet til E…

  Forhåbentligt også overfor dig selv – og vandløbene, Dorte 🙂

  Ja, for hvis tøjet kom gråt, kedeligt og halvnusset ud af maskinen, Lisbeth, så kender jeg mig selv godt nok til at vide, at jeg ville hoppe tilbage til de mindre miljøvenlige.
  Så heldigvis…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.