Strik

DET HALVE KONGERIGE…

15/02/2009

Det halve kongerige…

På forsiden af denne uges Alt for Damerne har Frk. Rudolph en blød og fluffy halsklud på, jeg spottede den selvfølgelig på mange meter afstand, for er der noget jeg elsker, så er det blødt til halsen.

Så i går blev opskriften på Prinsesvøbet støvet op, halskluden er sådan et svøb kappet halvt over, på lageret var der alpaca i en lækker “øko”-brun farve, rester fra Noahs barnevognstæppe, og efter en del timers retrillestrik i aftes er jeg nu halvvejs igennem inderborten på den ene side.

Hyggeligt lækkeristrik på sådan en doven søndag eftermiddag med te og småkager som tilbehør…

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply Lise (Fru Kvist) 15/02/2009 at 17:56

  Anne, jeg så det også og tænkte som du. Her på Østfyn er der så åbenbart lidt længere fra tanke til handling. Velkommen hjem, godt at høre at ferien har virket efter hensigten!

 • Reply Pernille 15/02/2009 at 18:44

  Jeg strikkede i sin tid, prinsessesvøbet i en halv udgave i noget superlækkert uldgarn, jeg ikke aner hvor kom fra. I min version er retrillerne byttet ud med et lille hulstrikket mønster og yderborten, kom jeg til at lave lidt bredere. Da mit garn også krævede en del tykkere pinde end forlægget, endte jeg med et ret stort sjal, der har varmet mange timer siden 🙂
  God fornøjelse, det er ret hyggeligt at strikke 🙂

 • Reply Tora 15/02/2009 at 19:04

  Du er altså tilbake helt på ordentlig, det nyter jeg 🙂 Og om vinklene var underlige, så var det noen fine bilder av deg under her. Enten overdriver du veldig med tanke på rynkene, eller så er den foundationen din virkelig verdt pengene!

  Det er godt at du er her igjen!

 • Reply Anne 15/02/2009 at 21:27

  Jeg sprang lige ud i det, Lise, jeg måtte bare.
  Og lige om lidt er jeg klar til inderbort nummer to…

  Ja, det er et hyggeligt strikketøj, Pernille, ikke mange hjernevridninger i det, og jeg glæder mig til lun alpacavarme om halsen…

  En god foundation kan redde selv en helvedes rynket dag, Tora 😉

 • Reply Astrid 15/02/2009 at 22:36

  Jeg kommenterer ikke så tit på strikkeposterne, for jeg ved jo altså ikke noget om det. Men hvor er det altså bare COOL at kunne se noget, som man synes er fedt, og så kunne sætte sig ned og strikke det! Alene sådan noget som at kunne strikke en trøje til sig selv, i stedet for at skulle trawle butikkerne igennem, uden at finde det, som man nu lige havde sat sig i hovedet. Cool, siger jeg bare…

 • Reply Tina - omme i London 16/02/2009 at 10:01

  En soendag med strikkepindene er simpelthen min yndlings. Jeg glaeder mig til at se hvordan saadan et svoeb kappet halvt over ser ud. 🙂

 • Reply Anne 16/02/2009 at 16:48

  Altså, Astrid, du må kommenterer alt det du vil, på alle emner! Jeg havde sgi et problem, hvis jeg kun måtte sige noget om det, jeg har forstand på 😉
  Du kan sy, det ville jeg ønske, at jeg kunne, det er nemlig cool, siger jeg bare…

  Man skulle måske bare ha’ strikket et helt, Tina, og så kappet bagefter, så havde der været til to halse…

 • Reply Eva Anette 16/02/2009 at 19:27

  Det var godt å ha deg tilbake fra ferie, Anne – jeg er glad for at høstferien ble god medisin for deg.
  Louises Longcardi ble helt skjønn, den ser bare så god og myk ut – mon har du flyttet inn i den for en periode? 🙂
  Ah, det prinseteppet har jeg da oppskrift til et eller annet sted…jeg har jo lenge hatt lyst til å lage sjalet, men jeg har ikke tenkt på at jeg kan “dele oppskriften på tvers” 🙂

  Så må du fortsatt ha en herlig kveld – strikkeknus fra meg

 • Reply Astrid 17/02/2009 at 08:26

  LOL, Anne – jo, men det lyder bare så dumt at blive ved med at sige, at det ser fantastisk ud – men det gør det altså! 🙂

 • Reply Anne Louise 22/02/2009 at 01:45

  Hej!
  Jeg var også en af dem, som stoppede op ved alt for damers forside med det lækre lilla sjal.
  Kan du fortælle mig, hvor jeg evt. kan finde opskriften på det? Sådan et må jeg eje.
  Mvh Anne Louise

 • Reply Anne 22/02/2009 at 13:25

  Velkommen hertil, Anne Louise!
  Du kan bl.a. købe opskriften her:
  http://markno.dk/product.asp?product=14398

  Men måske kan du også kontakte Ude og Hjemme, der engang har haft den i bladet? De kunne måske sende dig et blad?

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » TAK-TAK-TAKKELAK… 26/02/2009 at 20:45

  […] lakker mod enden med mit halve kongerige, mangler kun omkring 40 takker og så er jeg klar til at svøbe halsen i blød […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.