Lidt af hvert

MED NÅL, TRÅD OG PEN…

11/01/2009

Peas on earth…

Jeg fik min trøstepræmie i går, og når trøsten er af den lækre slags, så behøver jeg ikke altså at vinde 1.præmien!!

Tusind tak, Ida, jeg elsker både dine ærter og din fred!

Ida laver de fedeste broderier og jeg er ret sikker på, at mange af dem inden længe vil hænge rundt omkring i forskellige hjem og sørge for at der kommer smil om munden og måske også at et enkelt øjenbryn eller to hæves…

Det fine lille broderi var ledsaget af et smukt håndskrevet kort, lige vand på min mølle, der i disse dage drives af ønsket om flere rigtige breve af den slags, der kræver pen og frimærke.

Jeg har sendt en mail til Ida og sagt tak, burde jo ha’ sendt et brev, men det kan jeg selvfølgelig gøre alligevel.

Og mens jeg skriver det, så kan jeg jo sidde og lægge planer om passepartout, bred lakrød ramme og hædersplads i køkkenet.

Peas on a sunday…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Dorte Nielsen 11/01/2009 at 13:27

  Hvor flot.
  Dorte

 • Reply Anne 11/01/2009 at 17:02

  Ja det er så, Dorte, jeg er også rigtig glad for det 🙂

 • Reply Camilla 11/01/2009 at 20:16

  Sikke en sjov idé. Jeg forstod ikke lige ordspillet i første omgang, men lagde så mærke til de små grønne tingester, der stak op – så faldt tiøren. Elsker den slags motiver, man lige skal kigge en ekstra gang på 🙂

 • Reply Stine 12/01/2009 at 11:12

  Hvor er det et fint kort – og med sådan en smuk håndskrift som man kan ane i baggrunden er det jo ingen sag at skrive kort og breve 🙂

 • Reply Lis 17/01/2009 at 09:32

  Jeg har også været så heldig at kunne bytte mig til en af Idas vidunderlige korssting og kan virkelig skrive under (med kragetæer) på, at hendes håndskrift er SMUK! Bliver helt flov over min egen…må øve noget mere. Indtil da: Hurra for mail:)

 • Reply Anne 17/01/2009 at 18:54

  De er så fede, de broderier, Lis, jeg har også luret lidt på dit, vi er heldige er vi, og Idas skrift, ja den er smuk 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.