Lidt af hvert

DEN FØRSTE DAG…

02/01/2009

1.januar 2009…

I tusindvis…

Rynker…

Bunker…

Nytårsdagene blev ren “Same procedure” for vores familie, det var der ingen, der klagede over, for lige som sidst, har vi haft det rigtigt dejligt.

Bedste venner til både store og små, sommerhus, Vesterhav, afslapning, G&T, god mad, snak, strik, krudt, bøger, gåture og alt det andet, som er med til at gøre dagene gode…

Nu er vi hjemme i huset på heden igen, i isnende kulde, for vores gulvvarme i hele underetagen er stået af, da vi tog hul på et nyt år, men hva’, det buldrer i brændeovnen og der er en hel etage ovenpå, hvor der er varmt og rart, vi lader vores vvs’er nyde en fridag og så trækker vi bare et par ekstra sokker på.

Lidt kulde skal i alle tilfælde ikke forhindre os i at nyde de allersidste feriedage…

Mon ikke stadig jeg kan nå at ønske jer, der kigger forbi her, et rigtigt godt nytår?!

Det satser jeg på, og ønsker for jer alle, at 2009 vil blive et lyst og herligt år, med masser af glade og intense dage, med oplevelser af den slags, der kommer til at fylde på den gode måde, jeg håber og ønsker for jer, at nærvær og fællesskab vil trives, og at mod og lyst til at træde ud i nyt og uudforsket vil komme til jer, der længes efter det…

Jeg vil fortsat glædes over, at min verden igennem dette bloggeri er blevet rigere på relationer til en samling herlige, kreative, modige, rummelige, morsomme, sprudlende, omsorgsfulde og livsglade kvinder, det er vidunderligt og fylder mig med masser af varme.

Tak for alle de dejlige kommentarer, der blev lagt på bloggen i det gamle år, uden dem – ingen blog.  Jeg ville ikke ha’ lyst til at skrive og tænke højt her, hvis ingen havde lyst til at reflektere og reagere, her skal være liv og ping-pong, det gør det hele så meget sjovere, tak fordi i tager jer tiden.

Også tak for alle de søde og varme mails, postkort, breve og pakker, der ind imellem dumper gennem min dør, det er rørende og vidunderligt, at i bruger tid og energi på det, jeg sætter så uendelig meget pris på det hele.

Det var vist det –

egentlig ville jeg bare sige

Godt nytår til os alle

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply Julia Lahme 02/01/2009 at 12:24

  Tak til dig – for inspiration, ærlighed og et dejligt kig ind i det, du holder af. Kærlig hilsen og glædeligt Nyt og skinnende blankt år, Julia

 • Reply Marie-Louise 02/01/2009 at 12:38

  Kære Anne.
  Godt nytår til dig oså. Tak for et skønt år her på bloggen fyldt med god inspiration og underholdning. Håber det bedste for dig og dine kære i 2009
  🙂
  Marie-Louise

 • Reply merete 02/01/2009 at 13:13

  godt nytår anne. glæder mig til at læse dine indlæg og se dine smukke strikketøjer.

 • Reply Pernille 02/01/2009 at 13:28

  Godt til nytår til dig. Jeg nyder at følge din blog, ogg ser frem til mere 🙂

 • Reply Lea 02/01/2009 at 13:56

  Også et rigtig godt nytår til dig og dine, Anne! 🙂

 • Reply Sifka 02/01/2009 at 14:12

  Godt nytår, og tak for endnu en stak dejlige billeder:)

 • Reply Anita 02/01/2009 at 15:18

  Rigtig godt nytår til dig også, Anne, og rigtig god arbejdslyst med sjalet 🙂

 • Reply Olines 02/01/2009 at 16:47

  Tak og rigtig godt nytår til dig og dine.

 • Reply djohanne 02/01/2009 at 17:14

  Godt nytår.
  Tak for din måde at dele ord og billeder om det levede og sansede liv.

 • Reply Julie 02/01/2009 at 18:35

  Og godt nytår til dig, kære Anne!
  Hvordan ser det egentlig ud med hensyn til dit arbejde – er du sygemeldt oder was?
  Kh Julie

 • Reply Anne 02/01/2009 at 19:30

  Velbekomme, Julia, det er dejligt at vide, at det man gør og er kan være til inspiration 🙂

  I lige måde, Marie-Louise, og så ved du vel, at jeg fortsat håber på, at du genoptager bloggeriet på et tidspunkt…

  Også til dig, Merete, og jeg skal gøre mit bedste for at fortsætte med både det ene og det andet…

  Det er rart at vide, Pernille, håber at jeg kan leve op til forventningerne 😉

  Og til dig, Lea, men det har jeg vel egentlig ønsket oppe i indlægget 🙂

  Velbekomme, Sifka, jeg savner nu egentligt mit gamle kamera, synes ikke, at jeg er så ferm med dette her, men tak…

  Lige over, Anita, og du kan tro, at jeg vil hygge mig med sjalet, det er vidunderligt garn at sidde med og der sker jo hele tiden noget, så kedeligt bliver det ikke…

  Velbekomme Oline 🙂

  Det er så lidt, djohanne, jeg deler gerne, hvis bare det kan være på min egen måde…

  Jeg skal tilbage på job fra på mandag, Julie, men på meget nedsat tid til at starte med, skal kun ha nogle få timer om dagen, indtil vi ser, hvordan det går, det bliver dejligt, men også lidt nervepirrende. Jeg er selvfølgelig nervøs for, om jeg nogensinde kommer tilbage i den gamle form…

 • Reply Karin 02/01/2009 at 21:53

  Kære Anne, tak for din dejlige blog. Smukke farver på billeder, i sproget og på humørskalaen. Tak for udsyn og indsigt og for den ærlighed som jeg føler mig mødt med. Jeg ved godt at en blog ikke siger alt om alt og alle der skriver og optræder på den, men din blog virker ærlig, og det er det vigtigste for mig. Ærlighed om hverken fugl eller fisk; alt det som livet består af.

  Glæder mig til at kigge med i 2009. Godt nytår!

 • Reply Annette 02/01/2009 at 23:24

  Tak og i lige måde!
  Det er altid en fryd at følge med her, både dine ord og billeder er til stor inspiration.
  Jeg håber, at 2009 vil bringe masser af glæde og lyse stunder til dig og dine på trods af, hvad du har at kæmpe med!

 • Reply Marie-Louise 03/01/2009 at 06:23

  Jamen, det tror jeg faktisk at jeg gør Anne. Hvis jeg ellers kan finde et design og en stil/indgangsvinkel, som jeg vil være tilfreds med:-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.