For hjerte og sjæl, Udflugter

FORVENTNINGSFULD…

27/12/2008

Venindetur…

Venindetur til København, med et par overnatninger på det lækreste vandrehjem, med masser af inspiration og indkøb, det er jeg sikker på, og så også fredelig stunder med god kaffe i koppen og delikatesser til maven, med Statens Museum for Kunst og Dansk Design Center som allerede planlagte udflugtsmål, for pokker da hvor jeg allerede glæder mig!!

Min julegave fra t.i.n.g. har skruet jeg-glæder-mig-barometeret på max, og snart skal der sættes datoer og bookes billetter og sådan.

Tænk sig, 2 dage i bedste selskab, uden mænd og børn, men al den tid vi overhovedet orker til at kigge på dimser og dutter, tøj, brugskunst, garn, design, mennesker og maleri, al den tid vi vil til at gå ud og ind af butikker og museer, det bliver så dejligt…

Møghamrendeforkælet er jeg, for ikke alene har jeg det hyggeligste fritidsjob i verden, jeg bliver aldrig træt at at hjælpe i butikken, der er både det bedste selskab og de lækreste varer, og når man så ovenikøbet kan få julegaver af denne slags efter et langt efterår, hvor jeg stort set ikke har været nogen hjælp, ja så kan man ikke andet end at være rigtig glad og jublende!

Det bliver godt…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Olines 27/12/2008 at 13:45

  Det var da den dejligste julegave. Det er skønt, at have noget at glæde sig til.

 • Reply Marie-Louise 27/12/2008 at 14:08

  Lækker gave. Måske det kunne blive til et lille møde? Sig endelig til hvis…;-)
  Kh.
  Marie-Louise

 • Reply Anne 27/12/2008 at 14:29

  Sikke en gave…det bliver en supertur 🙂

 • Reply merete 27/12/2008 at 23:30

  det lyder superhyggeligt.

 • Reply jeanette hegaard 28/12/2008 at 06:41

  Genial gave.

 • Reply Malene (Østerbro) 28/12/2008 at 20:20

  Hvor er det dig velundt, Anne, både københavnertur og vedhæng. Det er så befriende at komme i andre omgivelser og få nye indtryk, når livet har banket på med bekymringer og ængstelse. Har selv prøvet at være igennem et langt sygdomsforløb, og har altid syntes at korte og længere ture er en lise for sjælen. Dejligt at se at noget af al det gode og skønne du har givet ud, kommer tilbage til dig. Kram.

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » JEG ER DEN DER ER SMUTTET… 12/03/2009 at 18:36

  […] Julegaven skal indløses denne weekend, det bliver wunderschön og herligt! […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.