For hjerte og sjæl, Jul

ALT ER KØRT I STILLING…

24/12/2008

Pebernødder…

Ild i håret…

Her ånder fred og idyl i det sorte hus på heden, pigerne ligger på sofaen under fælles dyne og hygger sig med Astrid Lindsgrens Jul, det bliver man aldrig for gammel til, jeg ordner and og steg, snitter rødkål til salat, nipper til et glas Blossa og får sat kort på de sidste gaver, det er jul, det er fryd og familiehygge.

Selv småkager har vi endelig fået lavet i formiddag, flere forskellige slags, men vigtigst er dog de stærke pebernødder, som jeg allerede har inhaleret en god nævefuld af…

Træet er pyntet smukt og skægt, gaverne ligger i stakke, og selv om man er 12 og 13, og for den sags skyld også 23, så kan man stadig være spændt og glad, når man opdager én med eget navn på.

Dog har ingen endnu plaget om at få lov at åbne på forhånd, men det kunne godt tænkes at der kom en forespørgsel og så er jeg ikke den, der siger nej.

Torben og svigermor går tur med Nugga, andefonden putrer over ilden, der er slik og kager på fad og varmt i koppen, måske skulle julemor her bare smække benene op og ta’ sig et lille hvil fra al “ordningen”…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Turbanindehaveren 24/12/2008 at 15:25

  Hold da op det lyder hyggeligt! Rigtig glædelig jul i det lille hus på prærien:)

 • Reply Charlotte Illum Larsen 24/12/2008 at 15:39

  Kære Anne. Du ønskes en rigtig glædelig jul min ven. Hilsner fra Ærø

 • Reply Jane 24/12/2008 at 15:39

  Rigtig glædelig jul til dig og dine. :-))

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.