Bloggen, For hjerte og sjæl

LIDT TIL 8 OG RESTEN TIL DELING…

24/01/2008

I sidste uge var jeg så heldig at få tildelt en lille pris af 3 søde med-bloggere, Ulla, Dorthe og Birgitte, tak skal i ha’ alle tre, det er dejligt at vide, at mine skriblerier kan være med til at forsøde jeres daglige ture rundt på nettet.

Jeg har tidligere tilladt mig at skøjte lidt let hen over det der med at give priserne videre, jeg har det ikke så let med at vælge, for der er så mange skønne fantastiske blogs, og jeg bryder mig heller ikke så godt om tanken om, at der er nogen, der måske føler sig lidt forbigået.

Men i dag vil jeg ta’ tyren ved hornene og få givet nogle nomineringer, de er givet med hjertet, og så er der jo masser af andre blogs, som jeg hver dag er et smut forbi, blogs som jeg læser med stor fornøjelse og som også på hver deres måde er med til at gøre dagen til en go’ dag…

Hanne – du er en skøn veninde i den virkelige verden, og den sødme og livsglæde jeg ved du er så fuld af, den kommer også dejligt til udtryk på din blog…

Sifka – jeg glæder mig over alle de dejlige madlavnings-seancer, der udspiller sig hos dig, og så fortæller du så hyggelige historie om dage, der forlængst er forbi…

Linda – du har en fantastisk måde at beskrive hverdagens små mirakler og katastrofer på, og så skriver du de hyggeligste rødvins-hilsner…

Malle – jeg nyder at følge dit amerikanske eventyr og glæder mig over den snor du knytter til mine spejderdage og fælles oplevelser i vores barndomsby…

Kathrin – jeg hygger mig så meget med de små hilsner, der sendes mellem Danmark og Norge, du laver masser af fint strik og så er det dejligt at vi kan følges i UFO-udryddelsen…

Helle – du strikker fint og lækkert, og har været en god vejleder og gavmild uddeler i både tørklædehækling og boomeranghælsstriknings kunst…

Ella – fordi du maler smil og glæde ind i så manges hverdag, og selvfølgelig også fordi en af vores “børn” lever et prinsesse-liv oppe hos dig, det har været sjovt at kunne følge hende, ja nærmest dagligt…

Liselotte – du har sikkert fået en ordentlig stak i forvejen, men sådan må det være, for jeg vil også ha’ lov, for uden dig, så var der hverken fugl eller fisk eller wordpres her!

Og alle jer mange mange mange andre, der også er med til at inspirere og motivere, glæde og røre, i skal også ha’ en del af kagen, i bliver bare nødt til at øse op selv, det gør ikke min hang til jeres blog mindre, men ellers kunne jeg jo blive ved her i timevis…

umakemyday.jpg

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Ella 24/01/2008 at 15:33

  Jeg takker ærbødigst for dine smukke ord og den fine pris, Anne 🙂

 • Reply Dans på roser 24/01/2008 at 18:57

  Tusen takk for hyggelige ord og award, du er søt, Anne!

 • Reply Liselotte 24/01/2008 at 19:28

  Tusinde tak, Anne 🙂

 • Reply Hanne (som har købt garn igen) 24/01/2008 at 20:05

  Tak for de varme ord Annemone …og jeg går og savner dit selskab 🙂

 • Reply Sifka 24/01/2008 at 20:15

  Jeg er lige kommet hjem dødtræt og udbrændt efter aftenmøde anden aften i træk, og så er der en dejlig hilsen fra dig. Anne, you made my day! Tusind tak:)

 • Reply Tora 24/01/2008 at 21:49

  Og pris fikk du og av meg i går, jeg har bare ikke rukket å gi deg beskjed om det. Men fortjener den, det gjør du, jeg liker godt å følge med i det som skjer på din kant av livet.

 • Reply Linda 24/01/2008 at 22:02

  Ih, takker og skåler :o)

 • Reply Anne 25/01/2008 at 08:37

  Velbekomme da…

  Og tak til dig, Tora, det var sødt af dig…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.