Lidt af hvert

SKØNT, HERLIGT OG FANTASTISK…

13/10/2008

Jeg er SÅ inderligt glad for alle de søde kommentarer, i har lagt ved det sidste indlæg, det er simpelthen vidunderligt!

Der er stadig time-out til fruen her, jeg kunne måske godt gi’ en forklaring, men jeg har brug for selv at vide mere, før jeg vil dele det her.

Jeg gør det selvfølgelig, når jeg er klar, for det er sådan lidt dumt med nogle halve bemærkninger eller kommentarer, der siger lidt og så alligevel ikke en skid.

Måske er jeg meget klogere over middag i dag, det håber jeg, i alle tilfælde bare lidt, det har jeg brug for, for tomgangs-liv er ikke noget for mig…

Imens jeg venter, så strikker jeg, vildt og voldsomt, det ene stykke strik efter det andet hives op fra UFO-kurven og afsluttes, det er ren terapi og også ret tilfredsstillende at få gjort noget af alt det ventende færdigt.

Nyt bliver også startet op, småtrøjer og veste til store, der planlægges indkøb af mere uld til drømmeprojekter og nettet afsøges for emner, som jeg ikke vidste, at jeg måtte strikke, det bliver en travl vinter.

Og så er det da også blevet efterårsferie, og hvis alt går vel, så sidder jeg i Sverige om 48 timer, mit yndlingssted på denne jord, det kan kun gøre godt…

You Might Also Like

21 Kommentarer

 • Reply Charlotte Illum Larsen 13/10/2008 at 10:32

  Hvor er det godt at du skal til Sverige – jeg bliver glad helt ind i sjælen når jeg læser det – for jeg kan godt huske hvordan det var før – før vi flyttede herover – hvordan vi gik og længtes – og hvordan man faldt på plads indeni når man kom afsted… god ferie til dig

 • Reply Mette 13/10/2008 at 10:39

  Her troede jeg, at du allerede var i de svenske. Rigtig god tur, Anne. Jeg ved, at du vil nyde det. kærligst Mette

 • Reply Inge 13/10/2008 at 10:50

  Kære Anne
  Hvor dejligt at slå op på din blog og se at der var nyt! Jeg nåede jo at blive helt bekymret. Pøj pøj med hvad det nu er. Og rigtig god tur til Sverige 🙂 Kærlig hilsen blog-løse Inge (Ingeberg på Ravelry)

 • Reply Lotte 13/10/2008 at 10:55

  Jeg håber at at går vel og turen om snart går til broderlandet for jer. Jeg sad netop og kiggede på mine billeder fra den uge jeg snuppede i hytten på øen i søen sidste år – og længtes. Og jeg har endda lige været på smuttur til Skåne…

 • Reply Ella 13/10/2008 at 11:16

  Alt SKAL gå vel, Anne – det skal det bare og det gør det!

  Om lidt er du i dit elskede Sverige 🙂

  Tanker!

 • Reply Elizabeth H. 13/10/2008 at 12:44

  Hvor det lyder godt, at du er ved at “finde vejen tilbage” 🙂

  Engang i mellem, skal det være muligt at trække stikket ud og lade op.

  Jeg håber, at du er blevet “klogere” herover middag, som du selv skrev, og at du har lyst til at indive læserne af din blog.

  Mv

  Elizabeth

 • Reply Mie 13/10/2008 at 13:00

  Kæreste Anne
  Uvished er værre en vished – og jeg håber, du har fundet den klarhed, som du taler om. Med vished og afklaring kan man handle, forholde sig til og bearbejde. Jeg sender dig en masse god energi og et varmt cyber-knus
  Mie

 • Reply Ulla V. 13/10/2008 at 13:33

  Godt at høre at der forhåbentlig snart kommer en afklaring for dig, Anne.
  Det er utåleligt når ting går i tomgang, og ubesvarede ord og handlinger fylder for meget.

  Heldigvis skal du snart til mit yndlings land og der plejer trælse ting og tanker ofte at forsvinde fra hovedet, som dug for solen….

  Hav det rigtig godt og pas – stadig – på dig selv :0))

 • Reply Helle Nielsen 13/10/2008 at 14:24

  Kære Anne
  Dejligt at du lige giver et lille piv fra dig – også selvom verden stadig ikke er faldet på plads endnu. Men det kommer forhåbentlig snart.
  Jeg håber du får en fantastisk ferie i det svenske, og glæder mig meget til at se noget til alle dine strikke-planer. Der er jo altid masser af inspiration at hente på din dejlige blog.
  Mange hilsner fra (også blog-løse) Helle

 • Reply Anne, Mandagspigen 13/10/2008 at 15:10

  Ha´det godt, og pas på dig… god tur til Sverige, vink når du smutter forbi Arnoldis vandtårn, og jeg vil vinke tilbage 🙂

 • Reply Astrid 13/10/2008 at 15:49

  Har lige opdateret mig på din blog – jeg har nemlig selv lidt for meget at tænke på for tiden, og er ikke helt så opdateret på mine yndlingsblogs, som jeg plejer at være. Sådan er det ind imellem – der er mange ting, der skal konsumeres henad vejen, og ind imellem giver de ikke så meget plads til andet. Vi ville også gerne have været en tur i Sverige med pigerne her i efterårsferien, men det bliver vist en anden gang – der er for mange ting, der skal falde på plads. Jeg håber, at du får styr på det hele – og du må endelig hilse den friske, svenske skovluft fra mig! 🙂

 • Reply Ann 13/10/2008 at 16:35

  Kaereste Anne,

  Jeg ville oenske du havde vinger og kunne flyve en tur over det store vand til mig og jeg ville forkaele dig og lytte til dig. At vaere i limbo er noget af det vaerste der findes, jeg haaber inderligt at du faar en opklaring paa det hele.
  Lots of good thoughts are send your way!
  Ann i Vancouver

 • Reply Sifka 13/10/2008 at 16:51

  Du ved jeg tænker meget på dig, og jeg ønsker dig en rigtig dejlig tur til Sweden.

  Pudsigt nok er jeg også gået i kurven med UFO’erne, og er ved at lægge sidste hånd på et Woodlandtæppe til alfen.

  Knus:)
  PS: har du fået afsat den røde?

 • Reply Deborah 13/10/2008 at 17:26

  Uanset årsag, så forstår jeg godt din venten med at dele. Håber din tur til Sverige gør dig godt!

 • Reply Tanni 13/10/2008 at 18:15

  God tur til Sverige, det vil være lindring for sjælen med alle de smukke efterårsfarver – i gult, orange, rust, rødt og stadig liiiidt grønt ind imellem. Det er faktisk den smukkeste årstid, hårdt forfulgt af foråret. Nyd naturen og hinanden. Kh Tanni

 • Reply Johanna 13/10/2008 at 19:00

  Sender dig mange tanker, og ønsker dig en vidunderskøn tur til Sverige. Den kan kun gøre godt.. håber jeg. Nyd det 🙂

 • Reply Gitte 13/10/2008 at 20:01

  Nogen gange er det eneste rigtige at trække stikket ud, og få styr på det, der laver støj. Uanset hvem og hvad – så ønsker jeg dig held og lykke med dit projekt.
  Og….. ikke at forglemme god tur til Sverige – intet slår den svenske natur 🙂

 • Reply britt 13/10/2008 at 20:51

  Åhh, Anne – det lyder ikke så rart! Jeg krydser fingre for dig og vil ellers ønske dig en forrygende tur til det svenske.
  KH Britt

 • Reply Helle W. 13/10/2008 at 21:29

  Anne, nyd nu Sverige og glem alt om blogs, Facebook og alt det andet. Vi er her når du vender retur.
  God ferie.

 • Reply Tina 14/10/2008 at 06:36

  Du Anne nogen gange er man bare nødt til at tage en time-out, og så tager det den tid det tager, sådan er det.

  Håber du har nogen skønne dage i Sverige med familien, det lyder til at være lige det du trænger til nu og her.

  Ønsker dig det bedste.
  Tina

 • Reply Anne 14/10/2008 at 08:31

  Søde søde og varme hilsner igen, tusind tak for dem 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.