Ferie

GOD MEDICIN…

15/10/2008

Man skal godt nok være meget sølle og skidtmads, hvis det ikke hjælper på humøret og ens velbefindende at gå en tur i en skånsk skov!

For pokker, hvor jeg da bare elsker at være kommet på ferie, og altså aftensmaden, pandestegte skiver af falukorv med kartoffelmos og tyttebær, uhmmm som den ligger godt i maven.

Sverige, Skåne, Skønt, Sådan…

Vi har indlogeret os i et hus med masser af moderne bekvemmeligheder, så derfor har jeg kunnet sidde og læse alle jeres vidunderlige kommentarer fra i går og i dag, tusind tak for dem, hver og en glæder og varmer, og i har jo så evigt ret, hellere dette her arsenal af piller og så et laaaangt godt liv, end ingen piller, fordi jeg ikke vidste der var behov, og så et alt for kort liv.

Snart er jeg mig selv igen, jeg skal bare lige ryste fjerene…

Dagene heroppe vil være med til at give ro og tid til bundfældelse, og masser af mulighed for bare at være, og det trænger vi virkelig til.

Jeg har slæbt en hel balje strikketøj med, en høj stak bøger, og når jeg så også skal nå at kysse mig mand, tumle min hund og lammetæve mine piger i Hurtigmarie, så er det jo i virkeligheden slet ikke nok med 5 dage.

Men vi ta’r hvad vi kan få, og nyder hvert minut af det, Sverige er god medicin…

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply sophie 15/10/2008 at 20:24

  Åååhhhhh det lyder skønt, gid jeg var med… Er død misundelig… Godt i hygger jer, og husk på jeg er den sande vinder i hurtigmarie:0) kys og tanker fra din ældste datter

 • Reply Liselotte 15/10/2008 at 20:26

  Anne – du gør mig sgu så glad og stolt over at kende dig 🙂

 • Reply Ella 15/10/2008 at 20:59

  Phuivvvv, det var gode ord at læse, Anne, det her klarer du, det kan jeg mærke, du er en umanerlig sej kvinde! 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 15/10/2008 at 21:01

  Jeg tænkte sådan på dig idag – jeg fik en stak med svenske telefonnumre jeg skulle ringe til og aftale nogle møder for andre til næste uge… uha jeg var glad for at jeg nåede lidt Wallander igår, der fik jeg da lige opfrisket lidt svenske gloser…

 • Reply Ulla V. 15/10/2008 at 21:47

  Skønt at høre “din stemme”, Anne.

  Det ville sulme være underligt hvis ikke sådan en besked, som du har fået, gav uglet fjerpragt for en stund!!

  Men hvor kan man pleje sådan noget bedre end i familiens dejlige nærvær (og i en svensk hytte….)

  Jeg ønsker for jer, at i får en ligeså vidunderlig dag i morgen…og så er jeg spændt på at høre hvem mesteren blev ;0)

 • Reply Gitte 16/10/2008 at 06:13

  Super, dejligt, skønt at høre :o) Du er så klart inde på rette spor. Og så med din dejlige familie omkring dig.. Nyd de 5 dage til fulde.

 • Reply Anne, Mandagspigen 16/10/2008 at 07:08

  Ferie er stærkt vanedannende…nyd de sidste dage 🙂

 • Reply Lotte 16/10/2008 at 07:53

  Sverige ER prima medicin!
  Dejligt at læse dine ord, Anne.

 • Reply Madame 16/10/2008 at 07:54

  Hvor er I heldige at sidde der i Skånes land med kartoffelmos i maven og Hurtigmarie på bordet. Nyd jeres ferie, Anne, så I har en masse på kontoen at trække af i de næste par måneder 🙂

 • Reply Tina 16/10/2008 at 08:06

  Hvor er det godt at læse at humøret er ved at vende tilbage, så kommer kræfterne også, vent og se.

  Og ja hvad gør det at du skal sluge en pille eller to, hvis det gør at du får det godt igen er det jo det hele værd.

  Jeg har selv prøvet at være i en situation hvor en lille pille hver dag i en periode var nødvendig, det var en stor kamel at sluge, men jeg gjorde op med mig selv at folk der f.eks. har sukkersyge også bliver nødt til at tage medicin.
  Hvis det gør livet og hverdagen et godt sted at være igen, ja så er der jo ikke mere at “snakke om”.
  Godt gået Anne, -bank så tøserne i hurtigmarie og kys manden. ;o)

 • Reply Anne 16/10/2008 at 09:48

  Vi ville selvfølgelig også allerhelst ha’ haft dig her, min skat, men du havde jo ikke tid, dit travle menneske!
  Man kan ikke påberåbe sig retten til at være mester uden at deltage i det aktuelle spil 😉

  Pyha, Liselotte, mon jeg kan leve op til det, du gør mig sgi helt nervøs…

  Ikke så sej, Ella, bare lidt dumstædig 🙂
  Skal du ha’ Kanjang med hjem…

  Face to face er det til at håndtere, Charlotte, i telefonen kan det godt være lidt mere speget, så det var godt at Wallander kunne støtte dig 🙂

  Der er ingen afgørelse endnu, Ulla, vi kan ikke holde til at spille det ret længe af gangen, vi får dårlige nerver! Amanda sidder og siger “Åhhhh nej, nu begynder jeg altså snart at tude!” samtidig med at hun hamrer kortene rundt på bordet, jeg småskriger og Nugga kigger forundret på familien, der springer op og ned af stolene og slår på kortbunkerne.
  I mit barndomshjem kaldte vi spillet Nervekrig, og det er faktisk en meget god betegnelse 😉

  Vi nyder det så meget, Gitte, at det er helt småtosset, vi skiftes til at sige Ahhhhh og Hvor har vi det bare hyggeligt, vi kigger ud i skoven og smiler til hinanden, det er fjollet men vi elsker det…

  Måske skulle vi overveje at udvide ferien, Anne 🙂

  Måske kan man få et længerevarende lægeordineret ophold her oppe i skovene, Lotte?! Boede vi tættere på, så havde vi helt sikkert købt et lille sted, men der er lidt langt fra midten af Jylland og her over, i alle tilfælde til en lille weekendtur…

  Vi voldnyder, Madame, sammen og hver for sig, om lidt sætter vi kursen mod domkirken i Lund, den er en udflugt værd…

  Lige da jeg begyndte at læse din kommentar, Tina, råbte jeg “Shit, jeg har glemt at tage pillerne!” Det er endnu ikke en del af mine morgenrutiner, men det kommer vel, og så bliver det bare lige et lille appendix til alt det andet, man skal huske…

 • Reply Jette H 16/10/2008 at 10:30

  Nogle rutiner skal opbygges, andre brydes….og det bliver de. Rrigtig god ferie til jer alle 🙂

 • Reply SanneB 16/10/2008 at 21:14

  Jeps, Sverige er den bedste naturmedicin der findes. Ingen tvivl. Er selv lige kommet hjem derfra, helt fortumlet over at lande midt i hverdagen igen.
  Jeg er glad for at høre at du er tilbage igen, og selvom 43 absolut ingen alder er, så skal du stadig passe på dig selv, du skal holde mange år endnu.
  knus og tanker
  Sanne B
  p.s. Hvad dælen er hurtigmarie?????

 • Reply rina mai 18/10/2008 at 09:33

  Åh, jeg så lige at I spiller Hurtigmarie – hvordan er reglerne nu? Jeg har ikke spillet det siden folkeskolen – og det er altså 25 år siden. HAr googlet det, men kan ikke finde beskrivelse af reglerne – vil du hjælpe?
  RINA ;o)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.