Ferie, Pigerne

VELFORTJENT…

20/08/2008

Lige som hun elsker det…

Der er lige tikket en sms ind fra Sophie

“Shit her er lækkert… I skulle ha’ været med!!”

Det ville vi da sådan set også gerne, men for denne sommer er feriedagene brugt op, og med de dejlige ferieuger vi har haft, der ville det være lyv at påstå, at vi ligefrem trænger til mere ferie.

Sophie trænger – rigtigt meget endda – hun er en slider, og har vist nærmest kun tilladt sig selv at holde 3-4 spredte fridage hen over hele sommeren, så vi under hende alt det bedste.

Og det bedste hun ved, det er lige præcis solferie med masser af vandplaskeri og masser af mad – jeg tror, at der er mulighed for en rigtig Sophie-ferie her, hvor hun lige er ankommet…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply et cetera 21/08/2008 at 11:01

  Der ser vidunderligt ud, Anne! Godt sted for Sophie at “genoplade” er jeg sikker på – og selvom det ikke er aktuelt så er det alligevel så dejligt og hjertevarmende, at hun sender en hilsen om at I skulle ha’ været med – det siger så meget om forholdet når ens børn godt gider én – og så i ferierne 🙂

 • Reply Lise 21/08/2008 at 14:13

  Ahhh, det ser godt ud. Jeg blev helt rørt over dine betragtninger om pigerne i går, Anne. “Hvor er jeg dog heldig” er det eneste jeg kan tanke når jeg ser mine egne to på den måde. (Så skal jeg forskåne dig for hvad jeg tænker, når de er ved at hive hovedet af hinanden;-)

 • Reply Charlotte Illum Larsen 21/08/2008 at 16:28

  Åh hvor har hun fortjent det…

 • Reply Lisen 21/08/2008 at 17:50

  Åååh sådan en sms vil jeg osse sende til vores venner i næste uge, vi er nemlig osse på vej til et skønt feriested.

 • Reply Anne 21/08/2008 at 22:04

  Sidste melding dernede fra, Et cetera, er “Kommer i ikke?!”, og selv om hun ved, at det ikke kan lade sig gøre, så kender jeg hende godt nok til at vide, at hun virkelig ønsker, at vi stod der om et par timer.
  Vi gider hinanden – rigtigt meget – og det er jeg så hjertens glad for…

  Lad os holde fokus på de smukke stunder, Lise, og så lade som om, at der aldrig er skænderier og hvæsende pigebørn i huset 😉

  Det har hun nemlig bare, Charlotte, så meget endda!!

  Rigtig god tur til dig, Lisen, jeg er slet slet ikke misundelig 🙂

 • Reply Johanna 23/08/2008 at 12:04

  Det ser jo vidunderligt ud.. og jeg gad i hvert fald godt være lige der. Især i dag hvor regnen vist aldrig får en ende. 🙂

 • Reply Anne 23/08/2008 at 14:36

  Det gad jeg sgi også, Johanna, i dag og så en hel stak dage derefter 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.