For hjerte og sjæl, Haveliv, Pigerne

PIGEFNIS I SOMMERNATTEN…

03/07/2008

Nattely…

Blødt…

Albertineroser på havehuset…

Der er redt op til fest og ballade nede i pigernes havehus, Amanda har et par veninder til at overnatte og vi kan høre høje hvin og smittende fniseri dernede fra.

De har linet op med te, kage, sodavand, slik og chips, det er ikke kalorier, der kommer til at mangle og helt sikkert heller ikke gode grin, de er nogle herlige piger, der formår at nyde og hygge af hjertens lyst selvom de er tre…

Jeg har gået en lille runde i haven for at nyde alle farverne og duftende derude, specielt den kæmpemæssige kaprifolie, der vokser i krattet langs vores grund, er berusende, når duggen falder.

Jeg gik for at nyde haven, men også får at nyde livligheden i skuret, hvor der fortælles “uartige” historier og nedgøres nogle halvgamle forstokkede pinlige forældre, de er ikke nået til mig endnu, men jeg er sikker på, at jeg ikke behøver at gå ret mange meter væk, før det er mig, der står for tur.

Om lidt vil jeg daffe op i min egen seng og overlade haven og sommernatten til de tøsebørn, der bestemt ikke har tænkt sig at sove for meget af den væk…

Clematis…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Karin 03/07/2008 at 23:39

  Det lyder godt nok dejligt og bringer minder frem. Pigefnidder i en sommernat er ikke det værste man kan finde på. Og med tragtementet og godt selskab, så mangler der vist ikke noget. Håber de hygger sig de tre…

 • Reply Catarina 04/07/2008 at 05:54

  Åh ja som det bringer minder frem, vores pige hygge foregik nu i et tælt men for pokker da hvor var det hyggeligt.

  Dejlige billeder af en sommer aften i haven. 😉

 • Reply anne (den anden af slagsen) 04/07/2008 at 07:36

  Det er sommer og lykkelig barndom den slags. Pigefnis høre sommernatten til, og når det er bedste veninder er der intet som. Hvor har jeg haft mange af den slags nætter, i et telt i haven hos os eller veninderne.
  Lige så stille begynder vi også at opleve det her, men endnu kun i det små.

 • Reply miri 04/07/2008 at 07:43

  Sommeraften, smukke blomster og glade børn – det er da ren lykke og livet!

 • Reply Karin - Abildjyden 04/07/2008 at 08:25

  Jeg er glad for turen med rundt i din have, jeg kan mærke duften, jeg bor på 2 sal, har ikke fået altankasserne plantet til, der var ikke lige nogen der havde tid til at løfte op for mig, må ikke selv. Så kom endelig med flere havevandringer 😉

  Dejligt med soundet af børn der hygger sig.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.