Arbejdsliv, For hjerte og sjæl

RO INDENI…

16/06/2008

Udsigt med indbygget ro…

Stille…

Mary rose…

Albertine…

Egentid…

11 timers arbejdsdag, knald på og gang i den, og alle antenner ude, for meget er endnu nyt og uprøvet.

Jeg sluttede dagen med badning og putning af 2 små livlige menneskebørn, der kunne få bruseren til at sprøjte helt op i loftet og som fik gummiknæ, da de skulle tørres i store lune badehåndklæde, men jeg er ikke sådan at hyle ud af den, jeg har hundredevis af aftensceancer med egne rollinger i rygsækken og med dem i mente, så gik det hele så vældigt.

Der var liv og glade dage, og jeg kunne endnu engang bare mærke, at dette her nye job, det er så rigtigt og godt…

Jeg er hjemme nu, har nydt mine egnes dejlige selskab, jeg har puttet pigerne, kysset min mand og klappet min hund, jeg har været en runde i haven og nydt den stilhed, der ligger over aftenlandskabet, lyset, duftene og de stille lyde af fugle på vej i seng er balsam for sjælen og en vidunderlig måde at runde dagen af på.

Jeg har plukket en rose med ind, brygget mig en god kop kaffe og sidder nu her i tusmørket og bare nyder, at jeg har det skønneste sted at vende hjem til, når jeg har været ude i verden og vende, et sted der fylder mig med ro indeni…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Fríða 16/06/2008 at 22:24

  lige som livet skal være når det er på sit aller bedste.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Malene (Østerbro) 16/06/2008 at 22:35

  ååhhhh..sikke nogle skønne stemninger, du har beriget livet med her til aften…jeg kan næsten mærke din ro…Anne, jeg har selv lige skrevet under på en ny ansættelse idag, skal starte 1.8 og har fulgt dit farvel og dine nye skridt…jeg synes jobskiftet er spændende, dejligt og giver lidt ” man ved hvad man har, men ikke hvad man får”- bekymringstanker, men jeg kan mærke, at jeg er klar. Jeg forlader noget godt og går nu større, mere krævende og vidunderlige udfordringer og ikke mindst mig selv imøde.

 • Reply Karina 17/06/2008 at 06:41

  Sikke nogle dejlige stemningsbilleder du har taget, man bliver jo helt afslappet af at kigge på dem.
  Kan godt forstå at det er der du finder fred og ro efter en hektisk arbejdsdag :o)

 • Reply miri 17/06/2008 at 07:05

  Hvor er det dejligt, at du kan mærke, at det var en rigtig beslutning med der jobskifte. Når man bliver mødt af nye udfordringer ude , er det så vigtigt at ens base er i orden- og det er din tydeligvis !
  Dejligt indlæg 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 17/06/2008 at 07:09

  Anne – jeg kan mærke det helt ind i knoglerne hvor lykkelig du er – hvor er det dejligt… det stråler bare ud fra skærmen – og den følelse vil jeg sprede på Ærø idag… god dag

 • Reply Deborah 17/06/2008 at 07:30

  Der er ikke noget bedre, end at have været ude i verden og samle gode oplevelser og komme hjem til sit eget “helle”. Jeg elsker også, at komme hjem og at være hjemme.

 • Reply Gitte 17/06/2008 at 08:02

  Du er landet på den rigtige hylde 🙂 Ingen tvivl der Anne!

 • Reply Tora 17/06/2008 at 10:24

  “jeg har puttet pigerne, kysset min mand og klappet min hund” – du er bare så søt!

 • Reply Frøken Solhat 17/06/2008 at 12:27

  Ude godt men hjemme bedst Anne ;o) Dejligt at du nyder dit nye job og tager udfordringerne på rolig vis….. for det kan tappe noget på batterierne at starte op i noget nyt. God dag til dig :0)

 • Reply Annette 17/06/2008 at 13:51

  Hvor er det dejligt at høre, at du befinder dig godt!

 • Reply Anne 17/06/2008 at 17:15

  Nemlig, Frida, i aftes følte jeg mig gennemlykkelig og rig!

  Spændende, Malene, det glæder mig for dig.
  Nye udfordringer må der til ind imellem, og det ender heldigvis ofte med at blive rigtigt godt, i alle tilfælde når man er igennem den periode, hvor man kollapser kl.20 😉

  Jeg bliver altid rolig indeni, når jeg kommer her hjem, Karina, og det føles så vidunderligt, for sådan har jeg aldrig haft det med et hjem før.
  Jeg må hellere blive boende lidt endnu…

  Denne base med alt hvad den indeholder er den bedste jeg har haft – nogensinde, Miri, og jeg elsker den og dem og det…

  Håber, at du fik fordelt lidt af lykken, Charlotte, der er nok at tage af i disse dage, måske kan jeg gemme lidt ovre på øen til dårligere tider…

  Det har taget mig mange mange år at komme dertil, hvor jeg med hjertet kunne sige “Ude godt, men hjemme bedst”, Deborah, men jeg tror, at jeg er der nu…

  Det satser jeg på, Gitte 😉

  Det kan du selv være, Tora 🙂
  Men tak…

  Jeg havde ikke drømt om, at det kunne være så anstrengende, Frk. Solhat, pyhhh hvor er jeg brugt, når jeg kommer hjem, på den gode måde, men brugt!!

  Jeg har det som en fisk i vandet, Annette, skønt…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.