For hjerte og sjæl

PAUSE…

11/03/2008

Time out…
Arbejdsdagen er delt i flere afdelinger, og lige nu er jeg midt imellem de to første, jeg er drønet hjem og tillader mig at bruge en halv times tid ved langbordet i mit eget fredelige selskab, før jeg igen suser ud i den verden, der i dag vil byde på netværksmøder og PPR-indstillinger, der skal skrives.

Jeg sidder stille med varm te og en bolle, jeg lytter radio og strikker lidt på et lille stykke automat-strik og lader tankerne flyve, det er dejligt med en helle på det der godt kan udvikle sig til en hektisk og barsk dag…

Go’bid…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Susanne i Silkeborg 11/03/2008 at 11:44

  Så’n ½ time er guld værd – ingen snak, spørgsmål eller noget at tage stilling til ! Jeg elsker også mine pauser derhjemme. Så er det godt at bo tæt på jobbet !
  Kh
  Susanne

 • Reply Annette 11/03/2008 at 13:06

  Du er god til at nyde dine pauser. Jeg ville sikkert bare have fundet en masse praktiske ting, man liiige kunne nå på en halv time…

 • Reply Anne 11/03/2008 at 13:15

  Det er nemlig så dejligt, Susanne!

  Jeg forsøger at blive bedre, du kan spørge din med-kommentator Susanne om, hvor dårlig jeg i virkeligheden er til at sidde stille 😉
  Jeg bruger meget af min vågne tid på at spæne rundt, så jeg kan samle minutter i den anden ende til strik og blog…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.