Lidt af hvert

NYDNING…

12/04/2008

Håndmad…
Jeg er alene hjemme, her er tyst og meget fredeligt, der er varm te i koppen, en mad klar til bid og jeg sidder bare lige så stille og puster ud efter en lørdag bag disken i t.i.n.g.

Jeg troede egentlig, at jeg skulle hjem og vaske mit drivhus ned i varm vand og citron, men nu mærker jeg, at jeg vist troede forkert.

Jeg vil tillade mig at nyde aleneheden i sofaen med bog og te, og måske også prøve at lede efter den strikkeglæde, som jeg vist har tabt et sted i de sidste ugers hektiske aktivitet…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Lene LN fra Tyskland 12/04/2008 at 15:45

  Hej Anne,

  jeg er ogsaa alene hjemme. Mine piger er andre steder. Nyd det. Jeg gör. Jeg har lige spändt et Shetland Triangle Shawl op/ud, hvad siger man: blokket? Inspireret af dig og dine skönne sjaler. Hvis du vil se det: http://www.flickr.com/photos/tusnelda/2407026951/
  Det gör godt men noget ro.
  Kärlig hilsen

 • Reply Kathrin 12/04/2008 at 15:59

  Hei Anne!
  Så lekker matbit du har ordnet deg!
  Og jeg bare eeeeeeeeeeeelsker den lilla bakgrunn du nå har!
  Jeg har et lillakick nå.
  Det går i bølger med meg.
  Jeg er glad i lilla, jeg er glad i hvitt, jeg er glad i dus rosa, jeg….osv….. men jeg har mine perioder med en bestemt fargedilla.
  Nå er det lilla, det begynte i høst, jeg kjøpte meg noen stoffer og noen tyrkiske teglass.. nå har jeg begynt å sy av de lilla stoffene. Pute, stoffrose, sminkepunger, vesker, så har jeg bestilt meg flere stoffer i lilla, som jeg skal sy tunika av, så skal jeg strikke shrug i lilla, alt jeg skal kreere skal visst være lilla,kan jeg merke. =)
  Ha en deilig lørdag, nyt ensomheten, den blir fort avbrutt av familielivets lyder igjen, gjør den ikke?
  =)

  Klem.

 • Reply Jeannette Mariae 12/04/2008 at 18:36

  Den ser nu rigtig god ud, den mad! Håber, at du har nydt de stille timer 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.