Oplevelser, Pigerne, Skoleliv

FORHÅBENTLIG IKKE TONEDØV…

16/04/2008

Hvaaaa’…

Der var gang i pigernes forårskoncert i aftes, der var guitarrock, skønsang, blokfløjtehvin, jam og livsglæde, de spillede og sang smukt og også skævt og sjovt, og både de, der var på scenen og os, der måtte nøjes med at kigge, vi strålede vist alle af stolthed og glæde over den energi, der blev lagt for dagen.

Laura optrådte mest sikkert og hjemvant med guitaren i hånden, men nogle enkelte numre på keyboard gav hun også, og klarede også samtidig hendes sædvanlige fjumserier med tossede ansigtsudtryk og slet skjulte parodier, hun er en knallert…

Amanda spillede alt hvad hun kunne med den skinne-indpakkede finger, og det var ikke så lidt endda, det swingede på både guitar og klaver.

Hun sluttede af med en 4-hændig sammen med en af drengene fra hendes klasse, det var smukt og inderligt, og efterlod i alle tilfælde en enkelt af os med tårer i øjnene.

Vi glæder os så meget over den store spille-iver pigerne lægger for dagen, og så længe, at de synes det er sjovt, så bærer vi til af tid, instrumenter og finanser, og det er vist også noget med, at deres far har lovet, at der bliver lagt strøm ind i havehuset denne sommer, så der kan jammes dernede…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Annette 16/04/2008 at 19:03

  Det er så godt, I gider, så længe de har lysten til det. De får så meget ud af det, både nu og senere i livet, også selvom de på et tidspunkt skulle stoppe med at spille. Det er aldrig spildt!

 • Reply Ulla V. 16/04/2008 at 19:18

  Jeg husker godt hvor bevægende det er med sådan en forårskoncert. Anne-Sophie plejer at gå til klaver – men holder en lille pause – Jeg bliver så glad og stolt over vores børns engagement i og lyst til musikken…

 • Reply Ulla V. 16/04/2008 at 19:19

  Jvf. “vores”: altså Emil på guitar og Anne-Sophie på klaver ;0)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.