Pigerne, Udeliv

UMULIGHED…

13/03/2008

Sure sokker…
Jeg tror ikke, at mine vaskekone-evner rækker til at få disse forboldstrømper hvide igen, ikke engang klorin eller vanish tror jeg kan hjælpe på det, de her kan vist lige så godt “vanish’e” ned i skraldespanden!

Men bortset fra de sorte strømper, er det da rigtigt dejligt at den udendørs sæson er skudt i gang, og jeg beundrer Laura for hendes gejst og udholdenhed, det er for sejt, når man cykler glad og syngende afsted til træning i styrt-øsende regn og voldsom vind…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Helle K. 13/03/2008 at 18:17

  Sådan et par strømper er vildt livsbekræftende – min dreng har været igang udenfor i 1½ måned nu. 🙂 Det er altså koldt i starten.

 • Reply Sifka 13/03/2008 at 18:22

  Hatten af for Laura, godt gået!

 • Reply Dorte Nielsen 13/03/2008 at 19:17

  Jeg har lige hevet flyverdragt, vanter og hue ud af vaskemaskinen… Jalte og børnehaven har nemlig været ude ved Grundtvigs grav for at trille æg i dag. Jeg lover dig for, at det var vådt tøj, der kom med hjem, selvom der også havde været regnbukser på. Ja selv termo-gummi-røjserne var våde inden i! Det er fedt at opleve børnenes glæde ved at komme ud, selvom vejret i voksne øjne er dårligt.

 • Reply Ella 13/03/2008 at 20:05

  Herligt – sådan et par strømper har en helt speciel lugt af græs, mudder og sure tæer – jeg har vasket tusinde vaske med det indhold. De behøver ikke at være hvide, når man træner, så længe de er rene 😉

 • Reply Hanne (som har købt garn igen) 13/03/2008 at 20:05

  Ja, bare de selv vil vende strømperne rigtigt, når de lægges til vask 🙂
  Prøv med bagepulver 🙂

 • Reply Anne 13/03/2008 at 22:22

  Ja, Helle, livsbekræftende, men på en lidt klam måde 😉

  Laura er fodboldspiller med hjertet, Sifka, så hun skeler ikke til vejret, hun skal bare ud med bolden og så afsted.
  Men sejt, det er det da…

  Jeg kan godt mærke, at vores børn ikke er helt så små mere, Dorte, der er mindre overtøj at vaske og tørre, de vælter kanp så meget rundt i pytterne mere, altså lige bortset fra til fodbold jo 🙂

  Fortæl lige det til Laura, Ella, det der med det hvide, for umiddelbart før hun cyklede afsted til træning, der fik jeg en overhaling af de store, fordi de grønne striber på strømperne var blevet lidt underlige i farven.
  Der var ingen forståelse for, at jeg havde haft skrappe midler og høje temperaturer i sving for at få dem rene, hun var stik-tosset, vil jeg sige dig.
  Men hun smilede afvæbnende og undskyldende, da hun kom retur, pludselig kunne hun se en sammenhæng mellem graden af snavs og mulighed for hvidhed…

  Uha ja, de er kolde og klamme, når de skal strækkes ud før vask, Hanne, gys 🙁
  Vi gi’r dem en ordentlig omgang, og så må de blive så hvide som de kan, og så har vi aftalt, at vi lige køber to sorte par, næste gang vi kommer forbi Intersport, og så gemmer de hvide til kamp…

 • Reply Rikke 14/03/2008 at 08:53

  Må jeg føje din blog til min blog, du skriver nogle sjove indlæg og dine billeder er fantastiske. Jeg må vist ønske mig et bedre kamera. Jeg kan slet ikke tage sådan nogle skarpe billeder. ; )

 • Reply Anne 14/03/2008 at 20:07

  Selvfølgelig må du da det, Rikke, det er da bare hyggeligt, at du synes, at jeg er værd at linke til 🙂

  M.h.t. billederne, så tjek lige dit kameras funktioner ud, før du køber et nyt, måske kan det meget mere end du har opdaget!
  Og så må man øve-øve-øve…

 • Reply dorte 14/03/2008 at 21:52

  ak ja – svært både at glædes over ungernes sunde interesser og samtidig stå med det sure vasketøj efter udskejelserne ….

  Venter spændt på resultatet af min søns glemte gymnastikpose i skolen påsken over – det er sikkert nams, der der kommer frem af den, når vådt håndklæde har ligget 10 dage med beskidt sportstøj ….

  kh Dorte

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.